Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zeytin

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 28, 2009, 11:27:44 ÖShahah funny:) aslında doğrusu bu insan evlenme manyağı olmamalı bak bana hiç öyle bi düşüncem yok ilerisi için... funny:)

Aman olmasın zaten sonra o ne olcak bu ne olcak millet çıkıp nezaman düğün diye soracaklar.Bazen sizene yaa diyesim varda Annem olmasa bi bak neler diycemde zorla evlendircekler beni yaa yaril:)

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 28, 2009, 11:32:11 ÖSZeytin Dandik Cümle Kuruyor, Gizem Daha Dandik  yaril:)

Ataan abi çok Dandik espiri yapıyosun yaril:)

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 28, 2009, 11:32:22 ÖSAman olmasın zaten sonra o ne olcak bu ne olcak millet çıkıp nezaman düğün diye soracaklar.Bazen sizene yaa diyesim varda Annem olmasa bi bak neler diycemde zorla evlendircekler beni yaa yaril:)
evet bende iyiyim zaten böylee... funny:) bi üni.den mezun oluyumda şöyle başıboş bi ada bulup arkadaşımla orda yaşıcam... :haha:

gece

Sey bu Dandik nerden cikti ya ;D

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 28, 2009, 11:33:46 ÖSAtaan abi çok Dandik espiri yapıyosun yaril:)
yaril:)

Dandik Dandik konuşmayın bakiim... ;D

zeytin

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 28, 2009, 11:33:58 ÖSevet bende iyiyim zaten böylee... funny:) bi üni.den mezun oluyumda şöyle başıboş bi ada bulup arkadaşımla orda yaşıcam... :haha:

elektriği çekilmiş olsun ama yaril:)

zeytin

Alıntı yapılan: gece - Mart 28, 2009, 11:34:24 ÖSSey bu Dandik nerden cikti ya ;D

Ataan abiden gelir ancak kimden gelecek başka yaril:)

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 28, 2009, 11:36:08 ÖSelektriği çekilmiş olsun ama yaril:)
aa elektriksiz olur mu hiç... :haha: internet bile olucak... :haha:

zeytin

yaril:) yaril:)

Ben gideyim ama buralardayım biraz ders çalışayım ama gözüm üstünüzde belki heran girebilirim yaril:) byby:)

...mystery...

tamam canım görüşürüz... yaril:) byby:) :-* :-*

ATAAN

Dandigi Birkerem Zeytin Baslatti  :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 28, 2009, 11:43:33 ÖSDandigi Birkerem Zeytin Baslatti  :haha:

Bikerem ben başlatmadım çünkü laf arasında söyledm okadar kelimemden Dandik lafını çıkarıp pişirip önümüze sunan sen siz ama yaril:)

ATAAN

Dandik Dandik Konusma Be Zeytin  :haha:

...mystery...

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 28, 2009, 11:46:24 ÖSDandik Dandik Konusma Be Zeytin  :haha:

Dandik Dandik konuşan sensin
Sana laf yetiştircem diye çıkıp tekrar geri giriyorum
ama bu sefer tamamen gidiyorum
Biyoloji beni bekliyo
 yaril:) yaril:) byby:) byby:)

gece

Kolay gelsin Zeytin  ;D
Dandik kelimesi yakismamis bu arada kur;) ;D

ATAAN

Zeytin  Zeytin Baslatti Sayin Moderatörüm  :haha: