Şu anda mutlu olmak için neye ihtiyacınız var???

Başlatan ...mystery..., Şubat 13, 2009, 11:16:16 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zeytin

ah ah bende bir bilsem özleme Zeytin boşver gitsin ne özleyeceksin didim sesli konuşarak pencereyi açtım şöyle bi nefes alıp verdim gitti gözümün yaşıyla...
 :angel: :angel: :angel:

:haha: :haha:

zeytin

dielosch

kuzenim gitti üzgünüm  :'( sanırım birkaç güne daha ihtiyacım var..mutlu bir kaç gün

...mystery...

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 28, 2009, 10:30:28 ÖS
saçma sapan insanların dünyadan SİLİNİP GİTMESİNE yada hayatımdan ÇIKIP GİTMESİNE o kadar ihtiyacım varkii... :-\ ama mutlu olur muyum bilemem sonuçta onlar yüzünden içimde hep bi huzursuzluk aklımdada hep onlar hakkında düşündüklerim olucak... :embarassed: onlardan nefret ediyoruuumm... offoff:)
işte buna... tickoff:) ama geçicek biliyorum... :-[

...mystery...

şu kimya sınavının geçmesine.. ;D sınavdan değilde çalışmaktan korkuyorum... :haha:

vindela

eşime ihtiyacım vardı vizem çıktı gidiyorum yakında ama şimdide gitmeden aileme ihtiyaç duymaya başladım bile ooooof offf çok zor hayat çoook :'(

...mystery...

sinirimin geçmesine..ama içimdeki sinirin...dışa karşı o kadar sakinimki çok şaşırıyorum... :-\

zeytin

Nişanlımın burda olmasına ve sahilde dolaşmaya :)

...mystery...

yaa şu salak internet sitesinin açılmasına video indiricem youtube'dan indiremiyorum... offoff:) offoff:) offoff:)

...mystery...

bugunkü konsere gidebilcek birini bulsaydım gidicektim...o kişiyi önceden bulmaya ihtiyacım var.. (nasıl bir cümle oldu ya bu neyse idare edin :-\ )

mub@rek

Lütfen bana dokunmayiniz, tek ihtiyacim olan sey bu. ;)

...mystery...

hiçbirşeyeee yuppi:) aslında tek şeye... yuppi:) ama bende kalsın.. :haha: ama yanlış anlamayın özel bişey değil.. ;D çok dandik bişey ondan söylemiyorum.. :haha:

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Nisan 07, 2009, 02:55:20 ÖShiçbirşeyeee yuppi:) aslında tek şeye... yuppi:) ama bende kalsın.. :haha: ama yanlış anlamayın özel bişey değil..  çok dandik bişey ondan söylemiyorum..

Ben hic yanlis anlamadim yaa :haha:

...mystery...

SEVGI-40

abimin gelip saka yaptim demesi beni coooooooooooook ama cokkk mutlu edicek