Bugün secim olsa hangi Partiye oy verirdiniz ?

Başlatan esma 41, Ekim 26, 2008, 03:30:21 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bug

AKP
34 (61.8%)
CHP
9 (16.4%)
MHP
5 (9.1%)
DTP
0 (0%)
Diger
3 (5.5%)
Cevap yok / kararsizim  / sandiga  gitmem
4 (7.3%)

Toplam Oy Verenler: 51

ATAAN

Oy Kullanamayacagim Ama Sanirim Yine Menderes Baskana Verirdim Oyumu Antalya'da Olsaydim, Cok Güzel Seyler Yapti Antalya Icin  okey:)
Yerel Secimlerde Partiden Ziyade Halka Verilen Hizmet Önemli,

dielosch

yarın ciddi ciddi seçim olacak bugün seçim olsa değil de bugün seçim kime oy verdiniz falan  ;D

...mystery...

Alıntı yapılan: esma 41 - Mart 28, 2009, 01:27:16 ÖSEvet secime az kaldi .  kur;)

Ne diyorsunuz arkadaslar ?  :)
hiçbirşey...İyi olan kazansın... ;D

esma 41

Alıntı yapılan: dielosch - Mart 28, 2009, 03:09:48 ÖSyarın ciddi ciddi seçim olacak bugün seçim olsa değil de bugün seçim kime oy verdiniz falan  ;D

Bugün oyunuzu kime vereceksiniz ?  :) (diyelim bari )

dielosch

Alıntı yapılan: esma 41 - Mart 29, 2009, 02:30:40 ÖS
Bugün oyunuzu kime vereceksiniz ?  :) (diyelim bari )

evett oldu böylee valla benim annem babam seçim başkanı..dün kırk saat onu mühürle bunu mühürle yardım ettim öldüm yaa  :haha:

esma 41

Alıntı yapılan: dielosch - Mart 29, 2009, 02:36:39 ÖSevett oldu böylee valla benim annem babam seçim başkanı..dün kırk saat onu mühürle bunu mühürle yardım ettim öldüm yaa  :haha:

Mühürlüyor  ama oy veremiyor  ;D (az kaldi az , sende oy  kullanacan yakinda )

Iyi yapmissin , Türkiyenin böyle genclere ihtiyaci var.  okey:)

dielosch

Alıntı yapılan: esma 41 - Mart 29, 2009, 02:46:55 ÖSMühürlüyor  ama oy veremiyor  ;D (az kaldi az , sende oy  kullanacan yakinda )

Iyi yapmissin , Türkiyenin böyle genclere ihtiyaci var.  okey:)

Esma abla sen benim her hareketime böyle dersen şımarırım ben sonra  utanan:)

Kuzenim 5 günlük 18'liğiyle (24 mart'ta 18 oldu ) oy kullanıcak çok şanslı yaa  ;D

Evet kaldı 3 yıl 18 olmaya ondan sonra Allah kerim ne zaman olursa  ;D

esma 41

Alıntı yapılan: dielosch - Mart 29, 2009, 03:14:05 ÖSEsma abla sen benim her hareketime böyle dersen şımarırım ben sonra  utanan:)

Kuzenim 5 günlük 18'liğiyle (24 mart'ta 18 oldu ) oy kullanıcak çok şanslı yaa  ;D

Evet kaldı 3 yıl 18 olmaya ondan sonra Allah kerim ne zaman olursa  ;D

Simar . simar .... hak ediyorsun.  :)
Sosyal faaliyetlerde bulunan her genc simarabilir.  :)

dielosch

...mystery...

kime verirsem veriyim sonuç değişmiceği için... :) yinede verirdim doğru düzgün bir partiye... :)