Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 29, 2009, 11:11:46 ÖScanımı sıkıyolar.. tickoff:) yıprandığımdan değil... tickoff:) sinirleniyorum ona buna bağırıp çağırıyorum yoruluyorum..onun yorgunluğu bu... offoff:) geneldede annemlere çatıyorum...öyle oluncada üzülüyorum... :-[

Tak kulakligini ac müzigi söyle haraketli bisiyler stres at canim  ;D

ATAAN

...mystery...

işe yaramıyoki.. ;D (şu anda dinliyorum çünkü ;D )

ATAAN

bilge bir adam oğluna der ki;
"ey oğul al bu tahtayı ve kırdığın her kalp için bu tahtaya bir çivi çak."
uçarı bir çocuktur oğlu ve lafını sözünü de bilmeyen biridir.

zaman içinde tahta öyle bir hale gelir ki çivi çakacak yer bulamaz çocuk.
babasına durumu anlattığında babası der ki;
"oğlum çok kalp kırmışsın ama kırmak marifet değil zor olan onarmaktır. hadi şimdi kalbini kırdığın tüm o insanlardan özür dile, gönüllerini al. ve barıştığın her insan için bu tahtadan bir çiviyi sök."

çocuk bu öğüdü tutar ve kalbini kırdığı herkesten özür diler, helalleşir.
ve bir süre sonra tahtada hiç çivi kalmaz. çocuk neşeyle ve gururla babasının yanına koşar ve
"baba bak tahtada hiç çivi kalmadı!" der.

baba "aferin oğlum" der ve tahtayı eline alır. üzerindeki delikleri oğluna gösterip şöyle devam eder sözlerine;

" çivileri sökebilirsin ama izlerini asla kaybedemezsin!"

ATAAN

Sanirim Sosyal Mesaj Alindi  ;D

...mystery...

peki bu durumda kalp kıran ben mi oluyorum... ;D

ATAAN

Sen Mesaji Al Yeter Seni Kimse Hicbirseyle Itham Etmiyor Gizemcim  okey:)

...mystery...

yok hayır ben bişey demedim zaten... :-\ şimdi bana A deseniz o ne?? dicek durumdayım ve hiçbirşey anlayamıyorum...bide bugün hiç oturmadım sürekli güneşin altında yürüdüm..onun yorgunluğuda var... :-\ garibim ya bugün.. ::) bugünki kişi sanki ben değilim yani bambaşka biri... :-\

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 29, 2009, 11:24:19 ÖSyok hayır ben bişey demedim zaten... :-\ şimdi bana A deseniz o ne?? dicek durumdayım ve hiçbirşey anlayamıyorum...bide bugün hiç oturmadım sürekli güneşin altında yürüdüm..onun yorgunluğuda var... :-\ garibim ya bugün.. ::) bugünki kişi sanki ben değilim yani bambaşka biri... :-\

Sen kesin ikizler burcundasin ya :haha:

ATAAN

Dinlen Biraz Yarin Senin Okulun Yokmu Bakayim  :zopa: :haha:

...mystery...

...mystery...

Alıntı yapılan: gece - Mart 29, 2009, 11:26:06 ÖSSen kesin ikizler burcundasin ya :haha:
bence yengeç ikizler karışık ya.. ;D

...mystery...

ee herkes nerelerde ya.. ;D (sanki bilmiyorum... ben işte.. >:( )

...mystery...

ooo seçim sonuçlarında olay var... :o :o izliyomusunuz?? :o

...mystery...

ben gidiyorum görüşmek üzere... byby:)

gece

NİLSENAM