Yöresel yemekler

Başlatan lengur, Haziran 07, 2008, 11:20:21 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gece

Alıntı yapılan: dielosch - Mart 28, 2009, 08:22:13 ÖSATAAN için  alkis:)  :haha:

Off off offf YARIN KESIN KURUFASULYE PISIRICEM YANINDA PILAV VE CACIKTA OLUCAK HMMM TURSUDA FENA OLMAZ YA :haha: :haha: :haha:

ATAAN

Cok Tesekkür Ederim Dielosch, Ellerine Saglik
Bu Arada Sanada Afiyet Olsun Gece  ;D

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 30, 2009, 01:35:18 ÖÖCok Tesekkür Ederim Dielosch, Ellerine Saglik
Bu Arada Sanada Afiyet Olsun Gece  ;D

Tesekkür Ederim  ;D

ATAAN

Et Tabi Tesekkür Et Sen Anca  ;D

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 30, 2009, 01:48:13 ÖÖEt Tabi Tesekkür Et Sen Anca  ;D

Postalayimmi sanada Kurrufasulye :haha: :haha: :haha:

ATAAN

Sana Afiyet Olsun
Ben Bu Hafta Yine Bir Kurufasulye Pisirme Eyleminde Bulunacam Eger Basarirsam Hava Atacam Hepinize  ;D

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 30, 2009, 01:54:42 ÖÖSana Afiyet Olsun
Ben Bu Hafta Yine Bir Kurufasulye Pisirme Eyleminde Bulunacam Eger Basarirsam Hava Atacam Hepinize  ;D

Ben sana tafir ederim basarirsin söz düzgünce tarif edicem  ;)

ATAAN

Valla Bana Ciddi Bir Tarif Gönder Ya  :haha:

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 30, 2009, 02:02:20 ÖÖValla Bana Ciddi Bir Tarif Gönder Ya  :haha:

Tamma Sana malzema listesini yazicam yarin, sonrada tarif ederim sende yaparsin ok  okey:) ;D

ATAAN

fuchs

Gene agzim sulandi ne zaman bu sayfaya gelsem istahlaniyorum :P offoff:)

lengur

Kaldığım yerden devam.Önce Kuru Fasülye

İstanbul’da birkaç yerde şubesi olan İspir fasülyesinini kullanan “Fasuli”lokantasının kuru fasülyesi

Yine İspir fasülyesini kullanan,Çayeli,Ankara ve İstanbul’da şubeleri olan ve bence kuru fasülyeyi en güzel yapan” Hüsrev” lokantasının kuru fasülyesi,tek kusuru suyu yok yani ekmek bandıramıyorsun :)

İstanbul/Hasanpaşa’da bulunan ve Erzincan fasülyesini kullanan “Hasanpaşa Kuru fasülyecinin” yemeği

lengur

Trabzon’da “Çardak lokantası”

Önce işkembenin irice kıyılmışı olan şirden

Sonra meşhur Trabzon peynirlisi(Karadeniz’de  çok farklı pideler yapılır fakat bence en iyisi Sürmene pidesi özellikle’de Bozo’nın pidesi)

lengur

İstanbul/Bostancı balıkçı barınağında balıkçıların lipsos  balığından yaptıkları ve uzun süredir bu lezzette içmediğim balık çorbası okey:) okey:) okey:)

Samsun’da tirsi balığı ızgarası okey:)

lengur

Fotoğrafları 23 Nisan 2009 tarihinde Samsun'da çektim.

Samsun Adliyesinin hemen karşısında müdavimi olduğum balık lokantası.

Öğleyin önce yine balık çorbası

Sonra tezgahtan Zargana beğenip,

Masaya gelmesini bekliyorsun

Sonrası malüm :)

Akşama bu kez Kötek ızgarayı deniyorum.

NİLSENAM

YA BUNLAR NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :P :P :P :P :P :P :P

SÜPER GÖRÜNÜYORLAR  :P :P :P :P