Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

beğendiğine sevindim... alkis:)

NİLSENAM

gece

zil caldi burda ne yapiyon Canom ;D

...mystery...

hadi bakalım sınıfa kışş kışş... :haha: kaytarmak yoookkk... :zopa: halbuki o kadar yazdım zilin üstüne "HADİ DERSE" diye ama dinleyen kiimm... :zopa: :haha:

...mystery...

ben gidiyorum... byby:) yarınki dersimizin zilinde görüşmek üzere... ;D ;D

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 30, 2009, 04:53:58 ÖSben gidiyorum... byby:) yarınki dersimizin zilinde görüşmek üzere... ;D ;D

Peki  ;D byby:)

NİLSENAM

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 30, 2009, 04:53:58 ÖSben gidiyorum... byby:) yarınki dersimizin zilinde görüşmek üzere... ;D ;D

:-* byby:) grş.

zeytin

NİLSENAM

canom ben yemeğe gidiyorum,sonra grş.  :-* :-* byby:) byby:)

gece

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Mart 30, 2009, 06:44:35 ÖScanom ben yemeğe gidiyorum,sonra grş.  :-* :-* byby:) byby:)

Görüsmek Üzere  byby:)

...mystery...

ben geldiiimm... alkis:) ama kimse yok sanırım... :-\

zeytin

ben varım olurmu ben?
 ;D ;D

...mystery...

aaa hiç olmaz olur mu?? alkis:) nasılsın?? yuppi:)

zeytin

iyiyim nolsun Tenisten geldim Bide üstüne akşam yemeği yedim bomba gibiyim yaın saat sonra ders çalışmaya gitcem hahaha nekadar eğlenceli değelmi.Sen nasılsın ;D

...mystery...

evet evet çok eğlenceli ve yorucu... :haha: hiç benlik değil ;D tembelim ya ben yani sırf tembelliğimden yazın yemek hazırlayıpta yemem annemi beklerim akşam 6ya 7ye kadar ;D neysee..ben napıyorum bende hiç bişey yapmıyorum yarın biyoloji ve klasik Fransızca sınavım var Biyolojiye çalıştım ama diğerine cık... :haha: bide biyoloji sınavından tırsıyorum ya.. :-[

zeytin

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 30, 2009, 10:23:41 ÖSevet evet çok eğlenceli ve yorucu... :haha: hiç benlik değil ;D tembelim ya ben yani sırf tembelliğimden yazın yemek hazırlayıpta yemem annemi beklerim akşam 6ya 7ye kadar ;D neysee..ben napıyorum bende hiç bişey yapmıyorum yarın biyoloji ve klasik Fransızca sınavım var Biyolojiye çalıştım ama diğerine cık... :haha: bide biyoloji sınavından tırsıyorum ya..

Boşver sen iyi not alırsın inanıyoruz sana. ;D

zeytin

ben gttim canım fırsat bulursam yine gelirim ders çalışmak için hazırrlanam barii öpt seni :-* :-* byby:) byby:)