Mutlu olmayı,sevmeyi,hatırlamayı herşeyi ÖĞRENDİM..

Başlatan ...mystery..., Ekim 11, 2008, 02:06:42 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gece

Insanin yasi ilerledikce, Ögrenmesi gereken seylerin arttigini Ögrendim...  okey:)

zeytin

3,14

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 06, 2009, 09:28:44 ÖS
Bütün Öğrendiklerimi Sonradan Unuttuğumu ÖĞRENDİM... :-[

--> Ufaklik sen onlari unutmuyorsun, bilincaltina atiliyor kullanilmayan bilgiler senin de bildigin gibi. Baska zaman isine yaradiginda, onlari tekrar gördügünde vs. onlari tekrar hatirliyor ve kullanabiliyorsun. alkis:) alkis:)

3,14

Alıntı yapılan: gece - Mart 06, 2009, 11:17:16 ÖSInsanin yasi ilerledikce, Ögrenmesi gereken seylerin arttigini Ögrendim...  okey:)

--> Büyüdükce sorumluluklarimin arttigini ve bu sorumluluklarla bas etmem gerektigini ögrenmistim. alkis:)

(Ama simdi gece ablamin "büyümeyle" ya da "yas ilerlemesiyle" ilgili tecrübesini görünce bunu yazmadan gecemedim. ::))

gece

Alıntı yapılan: 3,14 - Mart 07, 2009, 11:46:46 ÖÖ--> Büyüdükce sorumluluklarimin arttigini ve bu sorumluluklarla bas etmem gerektigini ögrenmistim. alkis:)

(Ama simdi gece ablamin "büyümeyle" ya da "yas ilerlemesiyle" ilgili tecrübesini görünce bunu yazmadan gecemedim. ::))

Haklisin Onur okey:)

şinasi

Öğrendiklerimin Bilgi okyanusunda bir damla olduğunu  öğrendim.

...mystery...

Alıntı yapılan: 3,14 - Mart 07, 2009, 11:44:56 ÖÖ
--> Ufaklik sen onlari unutmuyorsun, bilincaltina atiliyor kullanilmayan bilgiler senin de bildigin gibi. Baska zaman isine yaradiginda, onlari tekrar gördügünde vs. onlari tekrar hatirliyor ve kullanabiliyorsun. alkis:) alkis:)
ama aynı hatayı neden tekrar tekrar yapıyorum demek ki unutuyorum... :-[

şinasi

gece

Kalbin ne kadar kırılmış olursa olsun, dünyanın senin acılarından dolayı durmayacağını öğrendim.Bunu ögreneli uzun zaman oldu ama, tekrar tekrar hatirlar oldum...

SEVGI-40

Alıntı yapılan: gece - Mart 16, 2009, 03:06:03 ÖÖ
Kalbin ne kadar kırılmış olursa olsun, dünyanın senin acılarından dolayı durmayacağını öğrendim.Bunu ögreneli uzun zaman oldu ama, tekrar tekrar hatirlar oldum...
bana hatirlatman iyi oldu ablacim  :cryla:

...mystery...

Alıntı yapılan: gece - Mart 16, 2009, 03:06:03 ÖÖ
:'(

...mystery...

En Yakın Sandığın İnsanların Bile Birgün Senin Kalbini Bir Oyuncakmış Gibi Rahatça Kırabileceğini ÖĞRENDİM.. :'( :'(

3,14

3,14

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 19, 2009, 04:38:24 ÖS
En Yakın Sandığın İnsanların Bile Birgün Senin Kalbini Bir Oyuncakmış Gibi Rahatça Kırabileceğini ÖĞRENDİM.. :'( :'(

--> Sana bunları öğretenlerin kafasını kırarım ben de. tickoff:) :zopa: Böylelikle ödeşmiş olursunuz. :-*

...mystery...

Alıntı yapılan: 3,14 - Mart 19, 2009, 04:44:14 ÖS--> Sana bunları öğretenlerin kafasını kırarım ben de. tickoff:) Böylelikle ödeşmiş olursunuz. :-*
yok sana gerek kalmaz abicim...sen yorulma boşu boşuna...ben yakında kırarım... ;D aslında değmez ya neyse..tickoff:) yinede sağol düşündüğün için... :-*

...mystery...

Kendimi Bir Türlü Anlayamadığımı Ama Aslında Kendimi Çok İyi Tanıdığımı ÖĞRENDİM...!!

bir sorun var çünkü kendimle çelişiyorum... ::)