VİZEM GELDİİİ ÇOOOOK MUTLUYUM halayy:)

Başlatan vindela, Mart 28, 2009, 03:01:13 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

vindela

ataan abicigim sagolasın sizler çok iyisiniz ALLAH işinizi rasgetirsin herşey gönlünüzce olsun  :) halayy:) halayy:) halayy:)

ATAAN

Cümlemizin Vindela Kardesim, Hadi Bakalim Valizleri Hazirla  :haha:  yuppi:)

vindela

:D hazırlıycam inşALLAH abicim bu lafını başka arkadaşlarımıza derken abi birgünde bana diyecekmi acaba ataan abi diye ümitle bekliyodum rabbime çok şükür  yuppi:) halayy:) halayy:) halayy:)

ATAAN

InsAllah Vize Bekleyen Tüm Arkadaslara En Kisa Zamanda Benim Bu Klasik Lafimi Söylemek Nasip Olur.
Üstünü Kalin Giy Burasi Cok Soguk Ona Göre  :haha:

vindela

inşALLAH abi cümle vize bekliyen arkadaşlarımıza tez zamanda hayırlı haberler gelsin sıkı giyincem abi sagol uyarın için bu istanbulda bırakılmaz almanyanın soguk havasına tercih edilmez ama napcan bikere evlendik ;D

ATAAN

Mutluluklar Diliyorum Kardesim
Bizleri Unutmazsin Umarim  okey:)

vindela

teşekkür ederim abicigim unutmayacagım tabiki sizlerle ümit dolu oldum ben  :)

CanYarim

VindeLa HayirLi oLsunnn   yuppi:)  Burda insan herkesi tanimasadaa yani disdan bi sevinc olusuyorr...
Sonucta burda herkez ayni duygulari yasiyorr degilmi... Hepimiz ayni yolda yürüyorz.. ya:)

Seni tanimadigim halde gercekten cok sevindim adinaa:) Önünüzdeki yasaminiz icin    M U T L U L U K L A R     alkis:)
@CanYarim@

TeK ÖzLemimSin

Alıntı yapılan: CanYarim - Mart 29, 2009, 09:10:10 ÖSVindeLa HayirLi oLsunnn   yuppi:)  Burda insan herkesi tanimasadaa yani disdan bi sevinc olusuyorr...
Sonucta burda herkez ayni duygulari yasiyorr degilmi... Hepimiz ayni yolda yürüyorz..

Seni tanimadigim halde gercekten cok sevindim adinaa:) Önünüzdeki yasaminiz icin    M U T L U L U K L A R  
@CanYarim@

Tüm Icden Duygularimla Arkadasa Katiliyorum  ya:)

Hayirli ugurlu olsun Cok cok cok sevindim arkadasim Darisi Hepimizin basina insAllah en hayirlisi ile

AMIN..

Hadi Halaya

halayy:)  alkis:)  halayy:)

vindela

teşekkür ederim ikinizede darısı başınıza çok sagolun :)

sonsoz

Hayırlı olsun arkadaşım .. Allah yolunu açık etsin umarım bundan sonra sıkıntısız güzel bir yaşam senii bekliyordur .. Mutluluklar

Esimehasret

hayirli olsun arkadasim

nur71

Hayırlı olsun canım yaa.Görür görmez gözyaşıma engel olamadım sevinçten.Zaten her vize çıkana sevinç gözyaşı dökmek adet haline geldi bende.Allah c.c. yolunu açık etsin kadeşim. halayy:)

mehtap12

tebrik ederim Allah yar ve yardımcın olsun hayırlı olsun. halayy:)

vindela

sagol nurcugum sagol mehtapçıgım darısı başınıza inşALLAH RABBİM hepimizin yar ve yardımcısı olsun aminn

dj_safak

HAYIRLI UGULU OLSUN COOK SEVINDIM INSALLAH BIR ÖMÜR BOYU MUTLU OLURSUNNN VE INSALLAH ALLAH BIZDE NASIP EDER BU SEVICI YASAMAYIII

ALLAH HEPIMIZIN YAR VE YARDIMCISI OLSUN  alkis:) alkis:) alkis:)