sabıkası olanlar

Başlatan melih34x, Mart 31, 2009, 04:31:07 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

melih34x

:( merhabalar ,oturum vizesi için başvuruda bulanacağım,para cazasına çevrilen bi sabıkam var ve bu olay beni çok korkutuyor.Vize almamda büyük bir engel midir?Tecrübesi olan yada hukuktan anlayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim,,şimdiden teşekkürler

arkadas29

benim bildigim kadarıyla eger girme yasagı varsa bunu para cezasına cevrılırse bunu muhakak avukat aracılıgıyla yapılması lazım ama bu vize işlemı bıraz uzun suruyor cunku benım bır arkadasım 8 ay surmustu ama verdıler sonunda

melih34x

selam arkadaş29 ,  benim durumum Türkiyeyle alakalı yani olay burda oldu  girme yasağı gibi birşey söz konusu değil,burdaki bir olay para cazasına çevrildi ve sabıkaya geçti ,şimdi başvurumda sabıkamı yazıp yazmamakta kararsızım ,sonuçta göndermemek için ellerinden gelen herşeyi yapıyolar,,
cavabın için yinede teşekkür ederim.

nur71

melih34 başvuruda mutlaka yazmalısınız gerçekleri,çünkü araştırılıyor.Bence korkmanıza gerek yok.
O kadar çok şey okuduk ki buralarda,yurtdışından sınırdışı edilip girme yasağı olanlar bile yasağı kalkıp vizesini alabildiklerini yazmışlar.İçiniz rahat olsun derim.

EL-TURCO

basvuruda sabikayi yazip yazmamak size kalmistir.ama sonucta onlar zaten her basvuruda gbt aliyor.yazmasanizda onlar biliyor zaten.ki sizinki trde ve hapisle sonuclanmamis korkmaniz gereken birsey yok derim!kolay gelsin..

yasin demir

yüz kızartıcı bir suç olmadığı sürece bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum