Almancax üyelerin Resimleri

Başlatan esma 41, Mart 22, 2009, 10:09:50 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Mart 31, 2009, 06:59:10 ÖSannem aynen ben diyor.sen küçükken de böyleydin herşeyi önüne alır kendin yer başkasının yemesinede izin vermezdin diyor bana...
hii...hiçte paylaşmazdın öyle mi :zopa: bak ben şimdi nasıl paylaşıyorum... :zopa: şaka şaka... :angel: ;D

gece

Bende kardeslerimin ivirzivirlarina göz dikermisim uyudularmi gizlice yermisim Annanem didi ;D

zeytin

Nilsenam anneme gözterdim bak dedim bu resimdeki kız benim arkadaşımın küçüklük resmi dedim
Annemde o ne öyle sor bakam kaç kıloymuş şimdi dedi bilemiyorum artıkın yaril:)

gece

Alıntı yapılan: gece - Mart 31, 2009, 07:02:32 ÖSBende kardeslerimin ivirzivirlarina göz dikermisim uyudularmi gizlice yermisim Annanem didi ;D

Hey gidi günler konusuna gidelim ya bu konu hos oldu :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: gece - Mart 31, 2009, 07:02:32 ÖSBende kardeslerimin ivirzivirlarina göz dikermisim uyudularmi gizlice yermisim Annanem didi ;D

Afiyet olsun afiyet olsun :haha:

NİLSENAM

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 31, 2009, 07:00:27 ÖSAnnen çok haklı ve eminimki çok doğru konuşuyo

Gece ablacım sende Nilsenamın kopyasını bulmuşsun yanee tebrik ederim kur;) alkis:)

alkis:) alkis:) evet doğru diyorsuzn zeytinciğim...

...mystery...

vayy vayy :haha:

...mystery...

NİLSENAM

...mystery...

NİLSENAM

...mystery...

NİLSENAM