" Hey Gidi Günler Hey "

Başlatan ATAAN, Ocak 14, 2009, 03:09:56 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NİLSENAM

Alıntı yapılan: gece - Mart 31, 2009, 07:19:53 ÖSBeni kac kere gezmekte unutmuslar ben yemek yerken o kadar sessizmisim ki  :haha:

öylemi  :haha: :haha:

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 31, 2009, 07:20:25 ÖSyani ben sana sadece Y.H demek istiyorum Nilsenam...

öyle ama yiyormuşum ne yapıyım  :haha: yaril:)

NİLSENAM

hele birde emekleme dönemim çok kötü geçmiş benim,annem ne var ne yok ortadan kaldırırmış,eline ne alsa sanki yiyecekmiş gibi ağzımı açarmışım ve yiyecek birşeyler ararmışım. :haha: :haha:

...mystery...

sen git yemek ye Nilsenam daha faydalı...gerçekten... :haha:

gece

Ben kücükken annanemi uyutur disari kacarmisim sekerli ekmekle tabi :haha:

NİLSENAM

Alıntı yapılan: gece - Mart 31, 2009, 07:29:01 ÖSBen kücükken annanemi uyutur disari kacarmisim sekerli ekmekle tabi :haha:

yaril:) yaril:)

NİLSENAM

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 31, 2009, 07:27:39 ÖSsen git yemek ye Nilsenam daha faydalı...gerçekten... :haha:

zaten gidecem birazdan  kur;) :haha:

...mystery...

iyi-güzel-gut-schön-beaucoup-good-trés bien... :haha: daha ne diyim afiyet olsun... kop:)

NİLSENAM

...mystery...

gece

Hey gidi günler be, Türk Sanat Müzigiyle dört bes yaslarinda tanismistim, hayranligin taaa o zamanlara dayaniyor,
Rahmetli Dedem sayesinde  :-\ :embarassed:

nur71

Bende hey gidi günler hey diyeyim.Daha yeni keşfettim burayı.Eskiden iyilikler karşılıksız ve çıkarsız yapılırdı,güven vardı,sevgi ve saygı vardı şimdi herşey dilde kaldı.şimdi komşuların yerini Diziler aldı,İnternet,telefonlar.Resmen sinsice robotlaştırmışlar bizi farkında olmadan.Uzaklaşmışız birbirimizden.şüpheyle bakar olduk birbirimize.Vicdanlar ölüyor yavaş yavaş,ar haya kalmadı gençlerimizde.Televizyondaki yayınları hayatları örnek alıyor gençler.Özgürleşme merakı var.Anneye babaya saygı kalmıyor yavaş yavaş.Bu birbirimize olan güvensizlik bizi asabileştiriyor doğal olarak.Herşey doğalken sunileşti,hormonsuz bir yiyecek varmı sizce?Torunlarımız 23 Nisanı gökyüzünde kutlar gibi geliyor bana:)
Aslında yine eski günlere dönebiliriz,evdeki TV leri ,Bilgisayarları,Telefonları atabiliriz dance:) Daha yeniye kadar köylerimiz bu güzelliği yaşıyordu,kısmen yaşayanlar da var hala da ama o tek gözlü aletler orayıda istila etti.Neyse şimdilik bu kadar :-X                

...mystery...

şundan sadece 9-10 yıl önce ne güzel hiç derdim yoktu...keşke hep çocuk kalabilseydim.. :-\

NİLSENAM

keşke hiç büyümesek,hep çocuk kalsak  :-\ :)

...mystery...

nur71

Arkadaşlar keşke hep çocuk kalsaydık derken,sonra keşke hep genç kalsaydık demiyelim sonra  ;D