Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

3,14

--> Bak şakacı tarafıma denk gelmeyin, hepinizi şakaya boğarım. :haha:

Neyse ben çıksam iyi olacak. ;D byby:) byby:) Kendinize ve dostlarınıza iyi davranın. :angel:

zeytin

Gelin birlikte olsun arkadaşlar halayy:)

NİLSENAM

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 31, 2009, 06:57:20 ÖSOzaman ben gidem akşam yemeğine senden önce  :haha:

benim yerimede ye zeytinciğim. kur;) ;D :-* byby:)

NİLSENAM

Alıntı yapılan: 3,14 - Mart 31, 2009, 07:01:03 ÖS--> Bak şakacı tarafıma denk gelmeyin, hepinizi şakaya boğarım. :

Neyse ben çıksam iyi olacak.  byby:) byby:) Kendinize ve dostlarınıza iyi davranın.

sende kendine iyi bak grş. byby:) byby:)

...mystery...

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Mart 31, 2009, 07:01:37 ÖSbenim yerimede ye zeytinciğim.
bence fazla yemesin senin yerine sen çok doyma manevi olarak gidince kendin yersin daha karlı çıkarsın... ;D bak sırf seni düşünüyorum.. ;D

...mystery...

...mystery...

yaa bu "hoşçakal" ne garip kelime... :-\ hem "hoş" diyo hemde "çakal" diyo ::) iyi bir laf mı ediyoo küfür mü belli değil... ;D

zeytin

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Mart 31, 2009, 07:01:37 ÖSbenim yerimede ye zeytinciğim. kur;) ;D

yok ben tek kişilik yiyorum dermşim şaka saol canım  :-* byby:)

3,14

...mystery...

Alıntı yapılan: 3,14 - Mart 31, 2009, 07:06:36 ÖS--> Hoşt çakal değil, hoşça kal. :haha:
işte bende onu dedim bi önceki sayfanın son mesajına bakarsan görürsün ;D

...mystery...

ben fizik kitabının 4. ünitesi hareket ve kuvvet'i A4 kağıdına yazmak için geri dönüyorum... byby:) sonra görüşürüKK.. byby:)

NİLSENAM

ben yemeğe gidiyorum,grş  :-* :-* byby:) byby:)

gece

gece

15 dakika ligina yokum dönücem ama  okey:)

gece

...mystery...

ben çıkıyorum...gece ablacım,esma abla iyi geceler.. byby:) byby:)