Kirmizi Koltuk ve Almancax üyeleri

Başlatan esma 41, Temmuz 13, 2008, 03:26:03 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

Alıntı yapılan: gece - Mart 31, 2009, 07:08:50 ÖSVAllahi ikinci tura sizde katilcaksiniz nasilsa, benim sorulari gördünüz artik simdiden düsünmeye baslayin kur;) ;D
ben düşündüm... ;D üyeliğimi silicem o aralar Almancax'a sınav bahanesiyle gelmicem yaa... :haha:

...mystery...

ama sanırım ben...ben...ben...(seni seviyorum dicek gibi oldu ama başka bişey dicem ;D ) bütün planlarımı söyledim sanıyorum... :haha:

gece

Adminime sikayet edicem seni görevi kötüye kullanmak haa kur;) ;D

NİLSENAM

...mystery...

bi dk..kim kim neyi nasıl kötüye kullanmış anlamadım... ??? ama cidden anlamadım.. :haha:

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 31, 2009, 07:19:27 ÖSbi dk..kim kim neyi nasıl kötüye kullanmış anlamadım... ??? ama cidden anlamadım.. :haha:

Sen sen  :haha:
Üyeligimi silicem didin ya ;D

...mystery...

esma 41

Güncelleme ...

Oylarinizi bekliyoruz arkadaslar.  :)

...mystery...

çok çekişmeli gidiyo desem mi demesem mi.. ;D 3 oy fark atmışsın esma abla.. kur;) ;D

gece

Bir sey sorucam ben neden tek oy verebildim, hepiniz iki oy verirken  tickoff:) :zopa:

...mystery...

anket düzenlenmeden önce verdiysen ablacım belki esma abla düzenlemeden önce tek seçenekli yapmıştır sonra 2ye çıakrmıştır... :-\ tabiki tahmin bu.. esma abla gelince sorarız.. :)

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Nisan 01, 2009, 04:28:31 ÖSanket düzenlenmeden önce verdiysen ablacım belki esma abla düzenlemeden önce tek seçenekli yapmıştır sonra 2ye çıakrmıştır... :-\ tabiki tahmin bu.. esma abla gelince sorarız.. :)

Önemi kalmadi zaten sonucu ve sonrasini görem iycem

jentzsch

Bence bu kırmızı koltuga geceyi oturtun.Elektırıgı de verin. Yatışsın,sakinlessin..  Koltuk moltukta kalmasın ortalıkta.Bızde rahatlayalım..........

...mystery...

Alıntı yapılan: jentzsch - Nisan 01, 2009, 04:42:31 ÖS
Bence bu kırmızı koltuga geceyi oturtun.Elektırıgı de verin. İsi bitsin..  Koltuk moltukta kalmasın ortalıkta.Bızde rahatlayalım..........
yaa saçma sapan konuşmayın lütfen.. tickoff:)

dielosch

bu çok çocukca hatta çocukluk derecesini bile aşıyor..Lütfen kendinize geliniz...

Gizem'cim bundan sonrasına karışmayalım..Sonuçta iki olgun insan olgunca karar verebilir sanıyorum..Biz karışırsak büyüyebilir..Aralarında bir mesele ama bunu tüm foruma yansıtmamaları gerekiyor ve bir an önce çözmeleri de..

gece

Alıntı yapılan: jentzsch - Nisan 01, 2009, 04:42:31 ÖSBence bu kırmızı koltuga geceyi oturtun.Elektırıgı de verin. İsi bitsin..  Koltuk moltukta kalmasın ortalıkta.Bızde rahatlayalım..........

Bu mesajiniz da sizin icin hic iyi olmadi

gece

Alıntı yapılan: dielosch - Nisan 01, 2009, 04:51:07 ÖSbu çok çocukca hatta çocukluk derecesini bile aşıyor..Lütfen kendinize geliniz...

Gizem'cim bundan sonrasına karışmayalım..Sonuçta iki olgun insan olgunca karar verebilir sanıyorum..Biz karışırsak büyüyebilir..Aralarında bir mesele ama bunu tüm foruma yansıtmamaları gerekiyor ve bir an önce çözmeleri

Merak etme dilosch aksama bitiricem bu isi