Schokolade ( çikolata sevenler buraya... )

Başlatan smc-403, Temmuz 15, 2008, 01:58:42 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

Rafaello... ;D az önce yedim.. ;D ve muhteşem bişey... alkis:) umarım aynı çikolatadır.. yuppi:)

dielosch

jesus

...mystery...

Alıntı yapılan: dielosch - Nisan 01, 2009, 05:00:27 ÖSuff burda da olmaz ki  :haha:
ya dedemde tesadüf bulmuş.. :haha: 3 tane almış 2sini ben yedim :haha:

gece

Siyah Cikolata haricinde Cikolata sevmem, ama Rafaello ya bayilirim  ;D

...mystery...

;D ;D beyaz çikolata.. ;D ımmhhh...bayılırım.. yuppi:)

dielosch

Alıntı yapılan: gece - Nisan 01, 2009, 05:44:15 ÖSSiyah Cikolata haricinde Cikolata sevmem, ama Rafaello ya bayilirim  ;D

woww aynen öyle  ;D rafaello'yu bilmiyorum ama eminim severimdir ..BEn yalnız albeniyi de severim bi albeni bir de bitter olmak şartıyla genellikle her çikolatayı  :haha:

jesus

ırkçıLık yok.. :) çikoLata mı?
                          - bayıLırım..  :) :)

dielosch

Alıntı yapılan: jesus - Nisan 01, 2009, 05:46:36 ÖSırkçıLık yok.. :) çikoLata mı?
                          - bayıLırım..  :) :)

;D  ;D

gece

...mystery...

bende ırkçıyım bitter'i sevmem mesela.. :haha: çok acı.. :haha:

...mystery...

şimdi millet zencileri sevmem diye anlıyomuş... ;D halbuki bayılırım onlara.. kop:) nerden nereye atladım yaa helal bana... kop:)

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Nisan 01, 2009, 05:48:41 ÖSbende ırkçıyım bitter'i sevmem mesela.. :haha: çok acı.. :haha:

Gizem ona aci denmez LEZZET denir  :haha:

dielosch

aynen ablacımm süper yaa ayyhh canım çekti yaa yapılırmı bu bana böyle uyuşuk bi insana  tickoff:)  :haha:

Siyahileri ben de severimm hatta çokk..Ama zenci demek aşağılamak gibi oluyor..Yani öyleymiş.Sİyahi demek en doğrusu..Tabi karşı tarafın düşündüğüne önem veriyosan..Vermiyosan ne dersen de kimse karışamaz.  ;D

gece

Konumuz CIKOLATA Arkadaslarim saptirmayin  :haha:

jesus