Söylemek İstedikleriniz.....

Başlatan NİLSENAM, Mart 22, 2009, 08:28:52 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NİLSENAM

BUGÜN BİR YAşINI DAHA DOLDURMANIN MUTLULUĞUNU YAşARKEN,

GELECEĞİN SANA KALBİNDEKİ TÜM DİLEKLERİ VERMESİNİ DİLİYORUM....

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM BABACIĞIM  :-* alkis:) alkis:)

emosh

keşke insanlar birbirlerini kaybetmelerinin üzüntüleriyle cezalandırılmasalardı.....

nur71

Hallo Merke p (L) bozuntusu.Memleketin bizim asil Türk ATALARIMIZIN sayesinde kalkındı.Biz olmasaydık siz bir hiçtiniz.Biz misafirperverliğimizi yeterince gösteriyoruz,size hep kolaylık sağlıyoruz,size ne oluyor ki be nankörler kalkıp bize zulüm ediyorsunuz vize vize diye.Hadi 1 aya tamam diyelim sabredelim,daha niye uzatırsınız bu kadar aylara? Sen geldin başa ya herşey senin başının altından çıkıyor.Yokmu Türk asıllı bir alman babayiğit başa geçecek bakim >:( hiihi:)

gece

Alıntı yapılan: emosh - Nisan 01, 2009, 06:05:28 ÖSkeşke insanlar birbirlerini kaybetmelerinin üzüntüleriyle cezalandırılmasalardı.....
:-\ :embarassed:

...mystery...

Alıntı yapılan: emosh - Nisan 01, 2009, 06:05:28 ÖSkeşke insanlar birbirlerini kaybetmelerinin üzüntüleriyle cezalandırılmasalardı.....
:-[ :-[

...mystery...

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 30, 2009, 03:24:26 ÖSbirisine ne kadar ikiyüzlü,anlayışsız,kendini herkesten üstün gören,şımarık biri olduğunu söylemek isterdim.. offoff:) ama her zamanki gibi susuyorum ve dayanmaya devam edicem bakalım nereye kadar... :-\
hala aynı fikirdeyim... offoff:)

NİLSENAM

...mystery...

NİLSENAM

ataan ağbiciğim bizi bırakıp nereye gidiyorsun,  :'( :'(

gitmeeeeeeeeeeee :'( :'(

...mystery...

NİLSENAM

...mystery...

NİLSENAM

kirsehir7

cogu insanlarin ne kadar egoist ne kadar bencil ve ukala kendini begenmis olduklarini söylemek istiyorum

...mystery...

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Nisan 13, 2009, 09:28:00 ÖScogu insanlarin ne kadar egoist ne kadar bencil ve ukala kendini begenmis olduklarini söylemek istiyorum
okey:) okey:) okey:)

...mystery...

bende ayrıca...

İnsanların BAZI kişiler konusunda ne kadar yanıldıklarını söylemek ve onları kurtarmak istiyorum ama malesef yapamıyorum... :embarassed: :embarassed:

emosh

yarkcımı çokkkkkk özledimmmmmmmm hem de çoooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk