Schokolade ( çikolata sevenler buraya... )

Başlatan smc-403, Temmuz 15, 2008, 01:58:42 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

Alıntı yapılan: gece - Nisan 01, 2009, 05:49:49 ÖSGizem ona aci denmez LEZZET denir  :haha:
olsun ama acıı... ;D

...mystery...

Alıntı yapılan: dielosch - Nisan 01, 2009, 05:52:58 ÖSaynen ablacımm süper yaa ayyhh canım çekti yaa yapılırmı bu bana böyle uyuşuk bi insana  tickoff:)  :haha:

Siyahileri ben de severimm hatta çokk..Ama zenci demek aşağılamak gibi oluyor..Yani öyleymiş.Sİyahi demek en doğrusu..Tabi karşı tarafın düşündüğüne önem veriyosan..Vermiyosan ne dersen de kimse karışamaz.  ;D
halk içinde zenci deniliyo en azından burda..aşağılamak gibi bi amacında yoksa ki yok sorun yok... ;)

...mystery...

rafaello bu dimi?? ben yanlış bişey yemedim :haha:

dielosch

Alıntı yapılan: ...mystery... - Nisan 01, 2009, 06:35:29 ÖShalk içinde zenci deniliyo en azından burda..aşağılamak gibi bi amacında yoksa ki yok sorun yok... ;)

onlar öyle kabul ediyormuş zencinin ingilizce karşılığını canım.. ;)

...mystery...

onu bilemem ama ben burda Türkçe konuşuyorum... :)

mub@rek

Cukulata mi? Hani nerde?  kur;) 8)

zeytin

Benim çikolatada ayrımım yoktur.Hertürlü çikolatayı severek yerim. ;D

NİLSENAM

Alıntı yapılan: ...mystery... - Nisan 01, 2009, 07:02:25 ÖSrafaello bu dimi?? ben yanlış bişey yemedim :haha:

ben hiç ayırt etmem,yeterki yiyecek birşey olsun ,birde çikolata ve rafaello hiç dayanamam... :o :P ;D

gece

Ay ben bir tane yerim simdi Rafaello ;D

...mystery...

tamam o zaman ben doğru çikolata yemişim Rafaello diye.. :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Nisan 02, 2009, 12:06:32 ÖSben hiç ayırt etmem,yeterki yiyecek birşey olsun ,birde çikolata ve rafaello hiç dayanamam...
aa ben bunu nasıl kaçırmışım... :haha: sen hiç yemek ayırt edermisin aaa... :haha:

NİLSENAM

Alıntı yapılan: ...mystery... - Nisan 02, 2009, 08:19:31 ÖSaa ben bunu nasıl kaçırmışım... :haha: sen hiç yemek ayırt edermisin aaa... :haha:

:zopa: :zopa: :haha:

NİLSENAM

Alıntı yapılan: gece - Nisan 02, 2009, 01:45:08 ÖSAy ben bir tane yerim simdi Rafaello ;D

canom benim yerimede ye  kur;) ;D

...mystery...

yok sen gece ablanın yerine ye bence.. :haha: :haha:

NİLSENAM

Alıntı yapılan: ...mystery... - Nisan 02, 2009, 08:23:38 ÖSyok sen gece ablanın yerine ye bence.. :haha: :haha:

ben hepinizin yerinede yerim gizemciğim  kur;) ;D ;D

...mystery...

biliyorum.. ;D