Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gece

NISAN 1 ;)

Ben Geldim Canlarim, valla bende Timurun kurbaniyim
Bana bir saka yapicak oldu is buraya vardi  :haha:
Ama sunu farkettim ben  herbirinizi cok Seviyorum Allah sahiden yasatmasin böyle bir seyi
Okadar ilginc olduki saka ama ben sahiden üzüldüm   ;D
Sizi cok Seviyorum Dilosch, Gizemcim, mehmet, perer ve tüm üyeler hepinize cok TESEKKÜR EDERIM DESTEGINIZ BENIM ICIN ÖNEMLI .
Hernekadar saka diye bakilsada ben cok sey ögrendim. okey:)
HATTA DEDIMKI ACAGIP BAGLANMISIZ biz inanin böyle.

SIZI SEVIYORUM EGER INCITTIYSEK AFFEDIN BIZI OLMAZMI?  utanan:)

...mystery...

bide ben en başta ne yazıcağımı ne diyiceğimide bilemedim... :-\ şok oldum yaa inme indi resmen böyle şok oldum ağzım 5 karış açık ekrana bakıyodum.. :-\ olayın farkına varmaya yeni yeni başlamıştım bişeyler dicektim ki şaka olduğunu öğrendim... kop:) yoksa çok sert çıkabilirdim.. :haha:

perer

Hoşgeldin geceeeeee  halayy:)

...mystery...

affedicek bişey yok ablacım... :-* :-* bizim içinde iyi oldu seni o kadar çok seviyomuşuz ki... alkis:) alkis:) tekrar anladım.. alkis:)

gece

Alıntı yapılan: perer - Nisan 01, 2009, 10:32:52 ÖSHoşgeldin geceeeeee  halayy:)

Hosbuldumm Perer   halayy:)
Insanin evinde olmasi ne güzel  alkis:)

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Nisan 01, 2009, 10:33:11 ÖSaffedicek bişey yok ablacım... :-*  bizim içinde iyi oldu seni o kadar çok seviyomuşuz ki...
tekrar anladım.. alkis:)

Canim benim :-* alkis:)

perer

Valla sensiz buraların hiç tadı yoktu Gece :)) Senin gibi tatlı dilli bi Moderatör her siteye nasip değil...

...mystery...

ee ne demişler "Ana gibi yar,Baba gibi dııt,ev gibi diyar olmaz.." ne güzel sallıyorum dimi... ;D ;D keyfim yerine geldi ya... dance:)

...mystery...

...mystery...

Alıntı yapılan: perer - Nisan 01, 2009, 10:36:23 ÖSValla sensiz buraların hiç tadı yoktu Gece :)) Senin gibi tatlı dilli bi Moderatör her siteye nasip değil...

ee o kadarda farkımız olsun yani.. alkis:)

gece

offline bile olma falan dermişim şimdi..
diyo biri  ;D

offlin olsamda,cok cok cok Seviyorum sizi  alkis:) :-*

gece

Alıntı yapılan: perer - Nisan 01, 2009, 10:36:23 ÖSValla sensiz buraların hiç tadı yoktu Gece :)) Senin gibi tatlı dilli bi Moderatör her siteye nasip değil...

simatmayin beni ya  ;D

cok Tesekkür Ederim Perer  alkis:)

ATAAN

...mystery...

yaa bu şakadan patronun haberi varmıydı... :haha: büyük ihtimal yoktur ama olsaydı ne güzel olurdu... kop:) onunda silindiğini düşünemiyorum.. sinek öldürür gibi üye siliyoduk... :haha: saydım tam 8 tane üye silindi yaa... :haha: (bu yorumdan sonra ben siliniyomuşum şimdi :haha: )

perer

Aha Ataan gelmiş :) Ataan bizi şakaladılar burdaaaa  :haha:

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Nisan 01, 2009, 10:36:40 ÖSee ne demişler "Ana gibi yar,Baba gibi dııt,ev gibi diyar olmaz.." ne güzel sallıyorum dimi... keyfim yerine geldi ya... dance:)

Sallamak serbest gizemcim ;D  harfleri uzatma yeter  :haha: alkis:)

...mystery...

Alıntı yapılan: gece - Nisan 01, 2009, 10:38:12 ÖSoffline bile olma falan dermişim şimdi..
diyo biri

offline olsamda,cok cok cok Seviyorum sizi
Allah Allah kim demiş acaba ::) :haha: bizde seniiiiii.... :-* :-* alkis:)