cuma günü gidiyorummm

Başlatan demirhan, Nisan 01, 2009, 11:59:21 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

demirhan

arkadaşşlarr bir yanım üzülüyorr bir yanımm seviniorr cuma günü gidiyorum 7:30 uçuyorum hannofere eşimin yanınaa anlıtmazz bir duyguu alahımm bütünn arkadaşlarımaa bu duyguyu nasipp etsinnn artıkk almanyadan görüşmek dilegiylee kendinizii iyii bakınn saygılarlaa byby:) byby:)

newscrew

Alıntı yapılan: demirhan - Nisan 01, 2009, 11:59:21 ÖSarkadaşşlarr bir yanım üzülüyorr bir yanımm seviniorr cuma günü gidiyorum 7:30 uçuyorum hannofere eşimin yanınaa anlıtmazz bir duyguu alahımm bütünn arkadaşlarımaa bu duyguyu nasipp etsinnn artıkk Almanya'dan görüşmek dilegiylee kendinizii iyii bakınn saygılarlaa byby:) byby:)

hayırlı uğurlu olsun. bizde hannoverden başvurduk. ne kadar sürdü vizenin çıkması? başvuru tarihin ne zaman?

gülümse35

demirhan arkadaşım Allah yolunu açık etsin ne kadar sürdü vizenin çıkması? başvuru tarihin ne zaman?konu hakkında bilgilendirirsen çok sevinirim darısı inşAllah başımıza

halecim

hayırlsı yolculuklar..ama garip bi duyguya ne sevinceni biliyosun nede ailenden ayrılacağına üzülceni biliyosun ???

zeytin

Hayırlı olsun.İyi Yolculuklar.Almancaxı unutma. okey:) byby:) byby:)

NİLSENAM

hayırlı olsun,Allah yolunu açık etsin  byby:) byby:)

demirhan

aminnn arkadaşlarr sagolunn darısıı sizinn başınızaa almancax unutmakk mümkünmmüü buraya çok şey borçluuyumm  ben ocak 22 sinde başvurdum martın 23 çünde vizemm elimee geçtii yarındaa gidiyorummm

NİLSENAM

AMİNNNNN  :) :)

BUNDAN SONRAKİ YAşAMINIZDADA TÜM GÜZELLİKLER SİZİNLE OLSUN,HAYIRLI YOLCULUKLAR....   :) :)

demirhan

teşekkürlerr nil darısıı seninn başınaa randevunadaa azkalldıı hadii hayırlısıııı  okey:) byby:) byby:)