Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ATAAN

Hosbuldum Gece und Gizem und Bizim Mahalle ( 8 Tane E Var Sonda Unutmayin)  :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: gece - Nisan 02, 2009, 04:42:27 ÖSSanirimmi aman Allahim yardim topliyalim gizemcim sizin kapi icin  ;D
yani değiştirirle haftasonu belkide yarın... :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Nisan 02, 2009, 04:43:00 ÖSHosbuldum Gece und Gizem und Bizim Mahalle ( 8 Tane E Var Sonda Unutmayin)  :haha:
:haha: hoşgeldin patron... :haha:

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Nisan 02, 2009, 04:43:00 ÖSHosbuldum Gece und Gizem und Bizim Mahalle ( 8 Tane E Var Sonda Unutmayin)  :haha:

Peki ;D

...mystery...

ee daha daha nasılsınız?? :-\

dielosch

bu şakamıydı hepinize çok ama çok kırıldım böyle şaka olmaz olsun hiç komik değildi gerçekten hem de hiç !!!

mehmetemir21

merhaba arkadaşlar nasılsınız?

...mystery...

iyiyiz siz nasılsınız?? alkis:)

mehmetemir21

teşekkür ederim bende iyiyim

gece

Dün ki Sakamiza Alindiysaniz Özürdilerim ya
dilosch saka adi üstünde eger kirdiysak herkez adina ve  Kendi ÖZÜRDILERIM  :-\ :embarassed:

gece

gece

NISAN 1 ;)

Ben Geldim Canlarim, valla bende Timurun kurbaniyim
Bana bir saka yapicak oldu is buraya vardi  :haha:
Ama sunu farkettim ben  herbirinizi cok Seviyorum Allah sahiden yasatmasin böyle bir seyi
Okadar ilginc olduki saka ama ben sahiden üzüldüm  
Sizi cok Seviyorum Dilosch, Gizemcim, mehmet, perer ve tüm üyeler hepinize cok TESEKKÜR EDERIM DESTEGINIZ BENIM ICIN ÖNEMLI .
Hernekadar saka diye bakilsada ben cok sey ögrendim. okey:)
HATTA DEDIMKI ACAGIP BAGLANMISIZ biz inanin böyle.

SIZI SEVIYORUM EGER INCITTIYSEK AFFEDIN BIZI OLMAZMI?  utanan:)

DÜN KI SAKA ACIKLAMASINI TEKRAR ASMAK ISTEDIM  utanan:)

...mystery...

Alıntı yapılan: gece - Nisan 02, 2009, 05:03:03 ÖSDün ki Sakamiza Alindiysaniz Özürdilerim ya
dilosch saka adi üstünde eger kirdiysak herkez adina ve  Kendi ÖZÜRDILERIM  :-\ :embarassed:
ablacım dilarayı bilmem ama alınıcak bişey yoktu evet belki üzüldük ama kırılınmaz yani kırılınmamalı...bence... :) tabiki bu Dilara'nın kendi düşüncesi ve herkesin duygusu,kırılıp kırılmadığı şeyler çok farklı...o yüzden bişey diyemem... :)

gece

Alıntı yapılan: dielosch - Nisan 02, 2009, 04:50:21 ÖSbu şakamıydı hepinize çok ama çok kırıldım böyle şaka olmaz olsun hiç komik değildi gerçekten hem de hiç !!!

utanan:) utanan:) utanan:) utanan:)

mehmetemir21

şaka olduğunu biliyordum .O yüzden hiç çekinmeden benide kovun dedim ama bazı arkadaşlar çok kırıldılar sanırım

...mystery...

:haha: :haha: yaa adı üstünde şaka işte alıncak bişey yok ki... ;D

gece

Alıntı yapılan: mehmetemir21 - Nisan 02, 2009, 05:07:54 ÖSşaka olduğunu biliyordum .O yüzden hiç çekinmeden benide kovun dedim ama bazı arkadaşlar çok kırıldılar sanırım
Bazi arkadaslar kirilicani bildigimden cok da sevdigimden haber verdirmistim ama neden gönül koydu anlamadim acikcasi
üzüldüm ya

Neyse Özürdiledim gerekirse tekrar dilerim