Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NİLSENAM

...mystery...

NİLSENAM

mub@rek

...mystery...

NİLSENAM

hoşgeldin müb@rek  yuppi:)

nasılsın  :)

mub@rek

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Nisan 02, 2009, 10:10:08 ÖShoşgeldin müb@rek  yuppi:)

nasılsın  :)

Hosbuldum Nilsenam  yuppi:) :D
İyiyim ne olsun iste is güc ugrasiyoruz. Sen nasilsin? Nasil gidiyor hayat? Hizli or Yavas yada gitmiyor da iktiriyormusun?

Burdan söyle bir soru daha cikiyor; Hayatin benzini biter mi?

...mystery...

:haha: bakıyorum yine formundasın mübarek abi(amca) [ya bişey söyleyin ne diyim valla mübarek diyince rahatsız hissediyorum 9 yaş var arada amca desem fazla kaçıyo abi desem ne dersiniz bilmiyorum lütfen bişey diyin yaa... :-[ ;D )

NİLSENAM

Alıntı yapılan: mub@rek - Nisan 02, 2009, 10:22:49 ÖSHosbuldum Nilsenam  yuppi:) :D
İyiyim ne olsun iste is güc ugrasiyoruz. Sen nasilsin? Nasil gidiyor hayat? Hizli or Yavas yada gitmiyor da iktiriyormusun?

Burdan söyle bir soru daha cikiyor; Hayatin benzini biter mi?

bende iyiyim tşk.ederim ,hayat süper gidiyor ....  yuppi:)

bence bitmez,bittimi hayatta biter  :)

mub@rek

Alıntı yapılan: ...mystery... - Nisan 02, 2009, 10:24:44 ÖS:haha: bakıyorum yine formundasın mübarek abi(amca) [ya bişey söyleyin ne diyim valla mübarek diyince rahatsız hissediyorum 9 yaş var arada amca desem fazla kaçıyo abi desem ne dersiniz bilmiyorum lütfen bişey diyin yaa... :-[ ;D )

Söylemem. :)))

Ama illa birsey dememi bekliyorsan mub@rek hala de. İyi olur mu?  ;D

mub@rek

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Nisan 02, 2009, 10:25:51 ÖSbende iyiyim tşk.ederim ,hayat süper gidiyor ....  yuppi:)

bence bitmez,bittimi hayatta biter  :)

Himm anladim... ;)

...mystery...

Alıntı yapılan: mub@rek - Nisan 02, 2009, 10:27:26 ÖSSöylemem. :)))

Ama illa birsey dememi bekliyorsan mub@rek hala de. İyi olur mu?  ;D
hayır cık ;D yaa lütfen... :-[ ;D

mub@rek

İlahi merhamet sarayı ya hannan?
Sensin rana
Sensin mana
Sensin rahman
Sensin canan
Ruhum işgalden kurtulmaz vatan..

mub@rek

Alıntı yapılan: ...mystery... - Nisan 02, 2009, 10:29:31 ÖShayır cık ;D yaa lütfen... :-[ ;D

Tamam tamam, Giray abi diyebilirsin gizem. Uygun benim icin.

...mystery...

ooohh sonunda.. alkis:) çok teşekkürler.. alkis:) beni resmiyet baya kasıyoda... kop:)

...mystery...

jentzsch

Ben geldim.  yuppi:)  Nasılsınız ?  hiihi:)