en güzel temel fikralari.. biraz stress atalim

Başlatan peppa, Kasım 24, 2008, 05:20:02 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ATAAN

Yaşamında her şeyin ayrıntısına önem veren bir hasta, ünlü bir profesöre gitmiş. Muayeneden sonra profesör başlamış yasakları
sıralamaya...
- Bundan böyle düzenli besleneceksin.
- Saatinde yatıp kalkacaksın.
- Sigara yok, gece hayatı yok. Omega 3 ve vitaminlerini zamanında alacaksın.
- Kırmızı et yok. şarküteri yok. Doğal yiyeceklerle besleneceksin.
- Ayda bir laboratuar tetkiklerini yaptıracak, yıllık 'check-up'ını asla aksatmayacaksın.
- Spor  yapman şart. Sporunu da aksatmayacaksın...
Hasta meraklanıp sormuş 'Bunları yapınca daha uzun mu yaşayacağım?'
Cevap anında gelmiş 'Hayır. Ama zaman, sana daha uzun gibi gelecek.

;D

ATAAN

Psikolog karşısındaki sinir hastası bir genci teste tabi tutmaktadır. Kağıt üstüne bir dikörtgen çizip:

"Bu size neyi hatırlatıyor?" diye sorar.

Hasta:

"İçinde kadın bulunan bir yatağı.", diye cevap verir. Arkasından psikolog kağıda büyükçe bir kare çizer. Hasta, bu kez:

"İçi kadın dolu bir oda.", der.

Derken, çok büyük bir dikdörtgen çizdiğinde, hasta bu sefer de:

"Bu da içi kadın dolu bir ev." deyince, psikolog dayanamaz:

"Tamam beyefendi.", der. Siz bir kadın budalasısınız.

Ama psikolog daha lafını bitirmeden, hasta bağırır:

"Ne, ben mi budalayım? Asıl kadın budalası olan sensin! Sabahtan beri bana terbiyesiz terbiyesiz resimler çiziyorsun!"

;D

NİLSENAM

...mystery...

:haha:

(ya ben şöyle azıcık siyasi bi fıkra paylaşsam nolur ;D ben çok güldümde.. :haha: )

ATAAN

Adamın biri Kaliforniya'da sahil kıyısında yürürken bir şişe bulur. şişenin mantarını açar açmaz içinden bir cin çıkar. Cin adama der ki:

"Beni şişe içinde hapsolmaktan kurtardın, şimdi benden bir şey dile. Yalnız iyi düşün çünkü bir tek dilekte bulunabilirsin."

Adam düşünür taşınır:

"Ben," der "hayatım boyunca Hawai'ye gitmek istedim ama beni deniz tuttuğu için gemiye binemiyorum, uçaktan da cok korkarım. Hawai'ye gidebilmem için bana buradan oraya bir yol yap."

Cin düşünür, "Bak, bu gerçekten muazzam bir iş." der. "Okyanusun içine o yolu taşımak için yerleştirilmesi gereken yüzbinlerce kolonu, o kolonların deniz dibine çakılmasını, daha sonra da yolun kaplanması için gereken milyonlarca ton malzemeyi düşün. Gerçekten çok zor bir olay. Normalde ben böyle bir sey söylemem ama gel sen vazgeç bu dileğinden başka bir dilekte bulun."

Adam tekrar düşünür. "Peki," der "Hawai`ye yol dileğimden vazgeçiyorum. Bana kadınları nasıl anlayacağımı öğret. Onları neler mutlu eder, neler mutsuz? Kadınları gerçekten etkileyip harekete geçiren seyler nelerdir? Değişik ruh durumlarını nasıl anlarım?"

Cin sorar:

"Yolu iki şerit mi istiyorsun yoksa dört mü?"

;D

...mystery...

gece

Temel bir gün Barda oturuyormus, yanliz ve hos bir Bayana rastlamis yanina gitmis demiski.
"Sizinle arkadas olabilirmiyuz, sizden cok hoslandum."
Bayan:
Hayir, ben Lezbiyenim diye cevap vermis.
Temel anlamamis "Hacen o nedur, nasil birseydur?" diye sormus.
Cevap
Yani ben Bayanlardan Hoslaniyorum... Diyince:
Temelin Cevabi gecikmemis ;D
Hacen bende Bayanlardan Hoslanayrum
desenuze bende Lezbiyenum ... ;D

:haha:

ATAAN

Temel üniversite sınavına girmiş. Her soruda yazı-tura atarak cevapları vermiş. İki saat sonra öğrencilerin çoğu sınav kağıdını verip salonu terk etmiş. Temel ise hala yazı-tura atıyormuş. Sınav danışmanı, ne yaptığını anlamak için Temel’ in yanına gelmiş:

"Bütün sorular için yazı-tura atıyorsun, hala bitiremedin mi?

"Ben mi? Ben 1 saat önce bitirdim. şimdi cevaplarımı kontrol ediyorum."

;D

ATAAN

İskoçyalı'nın tavuğu İngiliz'in bahçesine yumurtlamış. Biri:

"Tavuk benim, yumurta da benimdir" diyor.

Diğeri:

"Benim bahçem, dolayısı ile yumurta da benimdir." En sonunda İskoç:

"Bu böyle sürer gider. En iyisi birbirimize birer tekme atalım. Yerde en kısa süre kalan yumurtayı alsın" der. İngiliz de kabul eder. İskoç'un önce tekme atmasına karar verirler. İskoç en ağır postallarını giyip gelir.

İyice bir abanıp İngiliz'in bacaklarının arasına bir tekme atar. İngiliz yerden yarım saat sonra ancak kalkabilir. İngiliz tam tekmeyi atmak için hazırlanacakken, İskoç yumurtayı uzatır:

"Al senin olsun, bir yumurta için değmez."

;D

ATAAN

Kayserili Oğul, babasından para ister:

"Baba 500 bin lira verir misin?"

Baba:

"Ne? 400 bin mi? Ne yapacaksın oğlum 300 bini? 200 bin neyine yetmiyor? Al sana 100 bin yeter." der ve çıkartıp 50 bin lira verir.

Oğul pişkin pişkin gülerek:

"Bana zaten 50 bin lira lazımdı" der.

Baba:

"Bak kerataya, sahte para vermesem kazıklayacaktı beni."

;D

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Nisan 04, 2009, 03:47:35 ÖSKayserili Oğul, babasından para ister:

"Baba 500 bin lira verir misin?"

Baba:

"Ne? 400 bin mi? Ne yapacaksın oğlum 300 bini? 200 bin neyine yetmiyor? Al sana 100 bin yeter." der ve çıkartıp 50 bin lira verir.

Oğul pişkin pişkin gülerek:

"Bana zaten 50 bin lira lazımdı" der.

Baba:

"Bak kerataya, sahte para vermesem kazıklayacaktı beni."

;D

:haha: :haha: :haha: :haha:

...mystery...