27 nisan sabah 9'a sınav randevusu aldım bana eslık edeceka rkadaslar varmı.:)

Başlatan ozhan_c84, Nisan 02, 2009, 10:26:13 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ozhan_c84

arkadaslar bu sabah ulk ısım randevu almak oldu benım dusuncem ayın 10'da gırmektı ama en erken nayın 27 sıne randevu verebılıyorlarmıs benımle beraber sınava gırecek varmı?

DarkStorm

Bizimde niyetimiz oyle idi ayın 10 una alacaktık ama yer olmadıgı ıcın 24 u ne aldık bızde ankara ıcın bızımkı bız 8 kişi beraber aldık gunu bakalım hayırlısı almancax a cok tesekkurler cok seyı burdanda ogrendık

ozhan_c84

Alıntı yapılan: DarkStorm - Nisan 03, 2009, 10:38:07 ÖÖBizimde niyetimiz oyle idi ayın 10 una alacaktık ama yer olmadıgı ıcın 24 u ne aldık bızde ankara ıcın bızımkı bız 8 kişi beraber aldık gunu bakalım hayırlısı almancax a cok tesekkurler cok seyı burdanda ogrendık

ınsAllah hepımız ıcın hayılrı olur sınavda cıkan sorular mektup vs. benı bılgılendırırsenız sevınırım Allah hepımıze kolaylık versın ınsallha kazanırız

merytylor

özhan arkadaşım inşAllah kazanırsın bakıyorum gercekten bir çaba içersindesin cok hoşuma gidiyo zafer uğruna mücadele vermek inşAllah başarıcaksın.Hakk eden kazanır bunuda unutma.. okey:)

DarkStorm

Alıntı yapılan: ozhan_c84 - Nisan 03, 2009, 11:16:16 ÖÖınsAllah hepımız ıcın hayılrı olur sınavda cıkan sorular mektup vs. benı bılgılendırırsenız sevınırım Allah hepımıze kolaylık versın ınsallha kazanırız

InsAllah sınavdan sonra yazarım buraya neler cıktıgını aklımda kalan kadarıyla Allah sızede kolaylık versın cok emek harcadım ınsalah kazanır bu stresden kurtuluruz

BestSaiLor

28 inde sabah saat 9'da da benim sinavim var !! ama ben pek takmiyorum bu sinavi kafaya düsündügüm tek sey vize !!
insAllah bütün arkadaslar basarili olurlar

NİLSENAM

ozhan_c84

geliyoruz gümbür gümbür hehe elbet eninde sonunda basaracagız tek temennım ılk seferde vermek kendıme ve bu yolda burda herseyını bızlerle paylasana rkadaslardan Allah razı olsun

BestSaiLor

Ozhan sinavdan sonra sinavda hangi mektup konusu ciktigini yazarmisin buraya ?

ozhan_c84

tabiki yazıcam aklımda kalan herseyı once not edıcem sonrada ılk ısım burda sızlerle paylasmak olacak cunkı bende bu zaman zarfında dıger arkadaslardan bu yardımı beklıyorum

BestSaiLor

Alıntı yapılan: ozhan_c84 - Nisan 07, 2009, 01:41:39 ÖStabiki yazıcam aklımda kalan herseyı once not edıcem sonrada ılk ısım burda sızlerle paylasmak olacak cunkı bende bu zaman zarfında dıger arkadaslardan bu yardımı beklıyorum

Tsk ederim dostum ! Kafana takiLan bisey oLursa sor eLimden geleni yapmaya caLisirim

ozhan_c84

arkadaslar ben nerdeyse 120 gun kadar kursa gıttım benım tereddut ettıgım bolum dınleme bolumu bılmıyorum nasıl gecıcek elımden geldıgınce dıkkat edıcem bu bolumle ılgılı ıcınızde calısma uygulayan varmı

zeytin

ozhan_c84

Karizmatik KayseriLi

ozhan_c84

merytylor

h
Alıntı yapılan: ozhan_c84 - Nisan 29, 2009, 09:41:36 ÖÖ
arkadaslar gectım 72 aldımmmmmmmmm yuppiiiiiiiiiiiiii

hayırlı olsun özhan cok sevindim ama sende hakkettin be gercekten hayırlı olsun...