Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zeytin

selam Mileet bilin bakalım Kim Geldi alkis:)

ATAAN

Zeytinnnnn
Nasil Bildim Ama  :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Nisan 04, 2009, 08:39:17 ÖSZeytinnnnn
Nasil Bildim Ama  :haha:

Eferim Evladım kur;)
Bu arada kusura bakmayın yaa dün Elektrikler kesildi.Aniden gidiverdim.Sabaha kadar gelmedi :haha:

ATAAN

Alıntı yapılan: zeytin - Nisan 04, 2009, 08:40:38 ÖSEferim Evladım kur;)
Bu arada kusura bakmayın yaa dün Elektrikler kesildi.Aniden gidiverdim.Sabaha kadar gelmedi :haha:
Orta Okuldayken Söylerdik Biz Bunu Akillim, Kimi Kandiriyon Sen  
Cezalisin Sinifi Temizle, Trafik Kolu Baskaniii  :haha:

zeytin

yaril:) yaril:)

Yaa gerçekten yaa dün zatin birden ne olduğumu şaşırdım.Ben lisede yapıyodum.Ama benim suçum yokki  ;D

ATAAN

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Nisan 04, 2009, 08:28:58 ÖSCok Komik Bir Videoydu Gercekten  :haha:
haha bide almanca bölümü var ama tabiki oraları anlamadım.. ;D bide kadın ne arıyodu onu anlayamadım.. ;D arkada TV çalışıyo tabi bide benim İngilizcem o durumda olunca 2si bir olup ama oyun yapıyolar.. :haha:

zeytin

ATAAN

Alıntı yapılan: ...mystery... - Nisan 04, 2009, 08:46:22 ÖShaha bide almanca bölümü var ama tabiki oraları anlamadım.. ;D bide kadın ne arıyodu onu anlayamadım.. ;D arkada TV çalışıyo tabi bide benim İngilizcem o durumda olunca 2si bir olup ama oyun yapıyolar.. :haha:
Kadinin Arabasi Bozulmus Yardim Istiyor, Adamlarda Hem Ingilizce Hemde Almanca Akil Veriyorlar Ama Ingilizce ve Almanca Bilmediklerini Söylüyorlar  :haha:

zeytin

Ben gittim arkadaşlar arkadaşım gelmiş aşağıdan almaya gidem barii erken giderse gelirim yine kendinize cici bakın  byesss   byby:) byby:)

gece

Nasilsiniz almancax Sakinleri  halayy:)

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Nisan 04, 2009, 08:51:28 ÖS
Kadinin Arabasi Bozulmus Yardim Istiyor, Adamlarda Hem Ingilizce Hemde Almanca Akil Veriyorlar Ama Ingilizce ve Almanca Bilmediklerini Söylüyorlar  :haha:
:haha: :haha:

arada birde "I can't understand it" falan diyolar yaa.. :haha: ona bittim işte.. ;D

ATAAN

Görüsürüz Zeytin  byby:)

ATAAN

gece

Hosbuldum Ataan, Napiyonuz ? ;D

ATAAN

Ne Olsun Iste, Günesleniyoz  :haha:

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Nisan 04, 2009, 08:57:54 ÖSNe Olsun Iste, Günesleniyoz  :haha:

Carpilmayin Sonra, Günes Yagi Varmi? ;D