Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

Bless - kutsamak

Shave- tıraş etmek

falan diyo ama.. :haha: bence komik değil yani çevirince o yüzden kesin yanlış diyorum.. :haha:

ATAAN

Tanri Seni Kutsasin Yerine Tanri Kraliceyi Tras Etsin Derler  :haha:

...mystery...

tamam işte bende böyle çevirdim ;D ;D

...mystery...

sanıyorum benim kafam basmıyo şu anda.. :haha: sabah sabah Fizik ödevi yaptım onu bıraktım 5 saat yabancı dil ordan çıktım yine Fizik ve sürekli bilgisayara bakıyorum... :-\ iyice uçtum.. :-[ ;D

ATAAN

Aynalar Konusunu Ben Cok Severdim Fizikte  :haha:  Ic Bükey Dis Bükey Falan Iste  :haha:

...mystery...

evet aynalar konusu o :haha: bana birden geometriyi çağrıştırdı.. :haha:

ATAAN

Cok Severdim Aynalari, Bayilirdim Valla
Laf Aramizda Ingilizce Dersinden Nefret Ederdim Ben  :haha:

...mystery...

yaa yaa :haha: bende nefret ediyorum acaba bu kadar süper olabilir mi.. :haha:

ATAAN

Ingilizcecimiz Cok Sert Bir Adamdi, Bagirdimi Saklanacak Yer Arardik Valla.  :haha:

...mystery...

bizim hocada sert değil ama ders bağımlısı diyebiliriz..pazartesi günü ilk dersimiz ingilizce törenden sonra sınıfa bi çıkıyoruz bizi içerde bekliyo..ya da öğrenci zili çalar çalmaz sınıfa dalıyo...bu yüzden arkadaşlarda hocaya sürekli laf sokup duruyolar nerdeyse kovucaklar... ;D geç kaldığı zamanda havada ölüm teorileri dolaşmaya başlıyo...sonra Burak diye bi çocuk var(zaten kırıcam kafasını bigün ;D ) şey diyo "O kadın ölse bile gelir.."... ;D yani kısacası hocanın durumunu siz anlayın.. :haha:

ATAAN

Sinifa Girince Goodmorning Classroom mu Diyor  :haha:

...mystery...

hayır "Hi everbody, How are you today??" diyoo... :haha:

ATAAN

Vaybe Zamane Hocalari   Iyi What's Up Falanda Derler Yakinda Sinifa Girince Yada Hey Guys Falan  :haha:

...mystery...

:haha: evet evet yakında derler.. :haha: Hey guys diyiceğini pek sanmam ama arada What's up? diyo...yada sınıftakilermi doyudu.. ;D hatırlayamadım.. ;D

ATAAN

Bizim Hocanin Bir Good Afternoon Diyisi Vardi, Asla Unutmam Ondan Bu Cümleden Hala Nefret Ederim  :haha: