Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NİLSENAM

Alıntı yapılan: gece - Nisan 05, 2009, 01:14:41 ÖSAnaa Saka yapiyoruz ama durum Ciddi galiba :embarassed:

evet canom ciddi,ama ilaçlardan sonra bişeyciğim kalmaz. :-*

NİLSENAM

Alıntı yapılan: ATAAN - Nisan 05, 2009, 01:15:43 ÖSArada Bir Ugrada Merak Ettirme Bizi Nilsenam  okey:)

olur ağbiciğim,grş  :-* :-* byby:) byby:)

gece

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Nisan 05, 2009, 01:17:27 ÖSevet canom ciddi,ama ilaçlardan sonra bişeyciğim kalmaz. :-*

Dikkat Et Kendine Tamami Canom  :-\
Bizi Merak Ettirme  okey:)

NİLSENAM

Alıntı yapılan: gece - Nisan 05, 2009, 01:18:41 ÖSDikkat Et Kendine Tamami Canom  :-\
Bizi Merak Ettirme  okey:)

olur canom ,grş.  :-*  byby:)

gece

Gizemcim Nerdeydin?  tickoff:) ;D
Merak ettik seni  ::)

...mystery...

Nilsenaaaaamm....geçmiş olsuuun... :-[ ama o kadar yemek yersen yani.. benim valla kötü bi amacım yoktu o resimleri koyarken ne biliyim ben senin 30 tane yemeği karıştırıp yiceğini.. (vicdan azabı modu ;D )

ya ben fizik dönem ödevini yapıyodumda annem yanımda oturuyodu...cuma günü "bu ödev bu haftasonu bitirilcek" buyurdu ;D o yüzden biraz ağır şartlar altında bitirmeliydim..işte annemde tepemde durunca açamadım kusura bakmayın yoksa hep almancax açıktı yani.. sizi merek ettirmek istemezdim.. utanan:)

bu arada benimde Türkçem bozuluyo patron...cidden bir Türkçe sınıfı açılsa iyi olur baksanıza yukarıdaki cümlelerime.. yaril:)

gece

Gizem daha önce demistim demi sana  ;D
Cok Cicisin ya :haha:

zeytin

mub@rek

S.Aleyküm iyi pazarlar arkadaslar. Ne kadar güzel bir gün böyle..  alkis:)
VAllah hersey yolunda olunca birde hava böyle günesli olunca insan mutlu oluyor. ;)

melis34

gece

mub@rek

melis34

hoşbulduk ben yeni katıldım bu siteye  :) :)

nasılsınız :)

mub@rek

İyiyiz? Siz nasilsiniz? Hos geldiniz.

melis34

teşekkür ederim bende iyiyim  :)

ben sınıf öğretmenliği son sınıftayım  :)

burda olan arkadaşlarımızın hepsi almanyaya mı gidiyorlar  :)

mub@rek

:) Degisik bir yaklasim gercekten melis. Herkez gitmiyor sadece ben gidiyorum. :D

melis34

bilmem hani siteyi inceledimde ağırlık çoğu almanya yolculusu olduğu için bu kanıya vardım

almanya yolcusumusunuz ,ne güzel  :)