Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

gece

...mystery...

hoşbuldum ablacım  :haha:

patron ben sana bişey söylemek istiyorum bi yerde bi soruya cevap vermişsin şey demişsin " ...Evraklar TAM ve NOKSANSIZ olsun"  ;D bu anlatım bozukluğu aynı anlama gelen 2 kelimeyi aynı anda kullanmışsın olmaaazz ;D yani bağlamak istediğim yer şey "Türkçe Sınıfı" açalıııımmm :haha:

ATAAN

...mystery...

ATAAN

Tosbalik Yapma, Düzelttim  :haha:

...mystery...

...mystery...

Tam ve Hatasız olmuş mesajın patron.. :haha:

ATAAN

Eh Gizem Sen Vize Pasaport Sorarsin Bana
Nerde Gördüydüm Ya Senin Mesajin Vardi, Vizeyi Neden Almak Lazim, Yurtdisina Cikan Herkesten Istiyorlarmis Gibi Birseylerdi Cok Güldürmüstün Beni Afacan Asistanim Benim  :haha:

...mystery...

bana vize gerekmiyo şimdilik...sanırım...yeşil pasaportum var..en azından Almanyaya istemiyolar galiba ;D öyle mi ;D

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Nisan 05, 2009, 08:53:54 ÖSEh Gizem Sen Vize Pasaport Sorarsin Bana
Nerde Gördüydüm Ya Senin Mesajin Vardi, Vizeyi Neden Almak Lazim, Yurtdisina Cikan Herkesten Istiyorlarmis Gibi Birseylerdi Cok Güldürmüstün Beni Afacan Asistanim Benim  :haha:

Gizem Patronuna hergün biraz daha benziyo   :haha:

...mystery...

bide ben zaten cahilim o konuda.. :haha: onu gizlemiyorumki... :haha: anlatsanızda kafam basmaz.. :haha: bi siyasete bide buna.. :haha:

ATAAN

Alıntı yapılan: ...mystery... - Nisan 05, 2009, 08:54:53 ÖSbana vize gerekmiyo şimdilik...sanırım...yeşil pasaportum var..en azından Almanyaya istemiyolar galiba ;D öyle mi ;D
Yesil Pasaporta Vize Istemezler, Ben Konu Olarak Acmistim Hangi Ülkelere Vize Gerekiyor Diye  okey:)

...mystery...

gece

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Nisan 05, 2009, 08:56:19 ÖSYesil Pasaporta Vize Istemezler, Ben Konu Olarak Acmistim Hangi Ülkelere Vize Gerekiyor Diye  okey:)
hiç dikkatimi çekmedi.. :haha: o zaman süper ya.. :haha: ne şanslıyım canım annem ve babam benim.. :haha: onlar sayesinde yani.. :haha: