Esim Suan Konsoloslukda ..!

Başlatan TeK ÖzLemimSin, Nisan 06, 2009, 08:08:17 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

TeK ÖzLemimSin

Herkeze Günaydin ..

Esim Suan Konsoloslukda dilekce dolduruluyor 20TL Karsiliginda. Konsoloslugun önünde avuka bürosu varmis Esim tekrar ona gidip evraklari gösterip ve durumu anlatmis sorun cikarmi acaba diye.. Onun üzerine Avukat söyle demis : [ Buna hakkiniz var sorun yasal yönlerden cikmaz , Ama Icerde size bakacak görevli eger ...... Yaparsa ( Sorun cikarirsa ) Bilemicem.. ] Vakit yaklasdikca bana bisiler oluyor Uyuyamadim tüm gece desem inanirmisiniz  cofe:) nolcak ne bitcek..Tam Yarim Saat kaldi Iceriye alinmasina  :-\ Dualainizi eksik etmeyin Arkadaslar .. Saygilar

yasin demir

içini ferah tut kardeşim inşAllah problem çıkmayacak haberdar etmeyi unutma bize hangi konsolosluk olduğunuda belirt

TeK ÖzLemimSin

Selam Arkadaslar..

Derin bir ohh Ceksemi cekmesem mi diye icim icimi yiyor ama Ferahladim :)
Esim SUan halen konsoloslukda.. Iceriye Girmis Ve basvurusunu yapmis Ona bakan bir Bayandi.

[ BAYAN ] Müraccatinizi nasil yapacaksiniz?
[ ESIM ] Kizimiz üzerinden Ailebirlesimi Basvurmak istiyorum.
[ BAYAN ] Almancaniz Varmi.
[ ESIM ] Hayir Yok..
[ BAYAN ] Tahmin Etmeliydim.
[ BAYAN ] Evraklarinizi Verin.
> Evraklara bakmis ve demiski : Sizin Cocugunuz yok.
[ ESIM ] Nasil yok Hanfendi Iste Evraklar..
[ BAYAN ] Tamam Almanyada Cocugunuz oldugu kayitli Ve belli ama Cocugunuzu burda küttügünüze nüfsunuza kaydetmeniz lazim Ve Dogum Belgesini Yeminli tastikli Tercüme Etirmeniz LAzim Sonra Kaydinizla Kaymakama Gidiniz. Size 1 Saat Izin veriyorum Haledin ve getirin.
[ ESIM ] Tamam hemen hallediyorum.

Bu Durumda Cok utanarak Yasin Demir KArdesimin Dedigi Dogru oldugunu Görüyoruz Keske  basdan Yapsaydik Suan esim Herseyi hallolacakdi.. isin kötüsü Esim izmirde fazla yer bilmez Ve Suan onlari hallede bilmek icin odan oraya kosuyor ve Bayan Sadece 1 saat izin verdi ama 1 saati gecti sizce Sorun cikarirmi  :cryla:  ALLAHIMA yinede Sükürler Olsun ki Bayan 1 saat izin verdi ve esime haletmsi icin sans Tanidi. Esim Suan halen evraklarla ugrasiyor. Daha Konsoloslukda. Bende Beni Aramasini bekliyorum Dört Gözle En ufak haberimde sizlerle Paylasacagim Nolur Dualarinizi eksik etmeyin.. Saygilar..

yasin demir

ah kardeşim ah bide söz dinleseniz ben diyorum ki bu olay yaşandı başımıza geldi diyorum hala ders almıyosunuz burdakilerin dediğinine yani başına gelmemiş kulaktan duyma şeylere inanıyosunuz tabiki burdakilerde yardımcı olmak istiyor ama başına gelen kaptan demişler neyse sağlık olsun sıkma canını en azında başvuru kabul edilecek bu anlama geliyor habersiz bırakma beni

TeK ÖzLemimSin

Alıntı yapılan: yasin demir - Nisan 06, 2009, 10:45:03 ÖÖah kardeşim ah bide söz dinleseniz ben diyorum ki bu olay yaşandı başımıza geldi diyorum hala ders almıyosunuz burdakilerin dediğinine yani başına gelmemiş kulaktan duyma şeylere inanıyosunuz tabiki burdakilerde yardımcı olmak istiyor ama başına gelen kaptan demişler neyse sağlık olsun sıkma canını en azında başvuru kabul edilecek bu anlama geliyor habersiz bırakma beni

Hakklisin kardesim  :-\ Tamam Haber vericem mutlaka Bende daha haber alamadim durmadan ariyorum diye esimin Piskolojisi bozuldu zaten  :) Ama sorun cikarmazlar demi daha simdi bu evragida verince olmaz diye bisi demezler demi  :-\ saygilar

yasin demir

yok diyemezler bi aksilik olsa bu evrağı istemeden zaten yok derlerdi sıkma canını

TeK ÖzLemimSin

Alıntı yapılan: yasin demir - Nisan 06, 2009, 10:49:35 ÖÖyok diyemezler bi aksilik olsa bu evrağı istemeden zaten yok derlerdi sıkma canını

Ohhh yaa Cok Saol Canim Kardesim benim  :) ALLAH RAZI OLSUN .. en ufak haberimde bildircem tekrar Saol ..  byby:)

yasin demir

tamam bekliyorum bidahada başkalaına değil başına gelene uy diyorum  :)

TeK ÖzLemimSin

Alıntı yapılan: yasin demir - Nisan 06, 2009, 10:52:45 ÖÖtamam bekliyorum bidahada başkalaına değil başına gelene uy diyorum  :)

Uymazmiyimm ahh uymazmiyim kardesim  :)  utanan:) Tekrar Saol

yasin demir

hakkımızda ney hayırlıysa öyle olsun bakalım

TeK ÖzLemimSin

Alıntı yapılan: yasin demir - Nisan 06, 2009, 10:57:24 ÖÖhakkımızda ney hayırlıysa öyle olsun bakalım

AMIN kardesim AMINNN cümlesinin hakkinda hayirlisi insAllah ..