en güzel temel fikralari.. biraz stress atalim

Başlatan peppa, Kasım 24, 2008, 05:20:02 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NİLSENAM

Alıntı yapılan: ATAAN - Nisan 04, 2009, 03:47:35 ÖSKayserili Oğul, babasından para ister:

"Baba 500 bin lira verir misin?"

Baba:

"Ne? 400 bin mi? Ne yapacaksın oğlum 300 bini? 200 bin neyine yetmiyor? Al sana 100 bin yeter." der ve çıkartıp 50 bin lira verir.

Oğul pişkin pişkin gülerek:

"Bana zaten 50 bin lira lazımdı" der.

Baba:

"Bak kerataya, sahte para vermesem kazıklayacaktı beni."

;D

:haha: :haha:

gece

Temel ve Idris Almayada

Temel Idrise sorar
Ula Idris ne oldi ha, aldilermi seni Alman Vatandasliguna?
Temel söyle bir döner ve bakar  ;D
Cevap gecikmez : Scheiße Türke...

;D ;D ;D

ATAAN

BİR KEBAPÇININ  reklam broşüründen harfi harfine aktarılmıştır…..  

Diyet, perhiz, rejim gibi faaliyetler hedefte Türk delikanlılarının ve genelde de Türk milletinin devamını engellemek için dış mihraklar tarafından gündeme getirilmiş şuurlu bir düzmecedir. Gaye, eskiden bir koyunu, bir oturuşta götüren dev gibi babayiğit atalarımızı ve tarlada doğum yaptıktan sonra bebeğini kundaklayıp, elde orak tarlada çalışmaya devam eden Türk kadınlarını; kalori hesaplayan, hapşırınca yatağa giren, fitness ve aerobik yapan çıtkırıldım tiplere dönüştürmek ve Türkleri  Çinliler, Japonlar gibi sıska, zayıf ve sağlıksız bir ırk haline getirmektir.

İcabi halinde 240 kiloluk top mermisini tek başına namluya süren bir babayiğidin, kalori hesaplayan, yoğurtlu kebabi reddeden bir züppe haline getirilmesinden daha büyük bir soykırım olabilir mi?

İç yağının, kuyruk yağlarının, anamızın Vita yağının kolestrol yaptığı palavradır.

Kolestrol, kebapları yedikten sonra
iki şise soda içerek ayarlanabilecek bir gaz durumudur.
Sakın bu oyuna düşmeyin.

Feminizm, kadın hakları, çevre şuuru ve eşitlik adı altında Türk kızlarının akılları çelinerek, yemek yapmayı bilmeyen, bizim istikbalimiz olan yavrularını, abuk subuk yiyeceklerle yetiştirecek, damak zevki gelişmemiş, sunta kılıklı diyet bisküvilerini yiyecek sanan bir hale getirmişlerdir.

Ayrıca kör olası dış mihraklar, bu kızlarımıza kebap, soğan, çiğ köfte vb. Lezzetleri yiyen, bardak bardak şalgam suyu içen yiğitlerimize hanzo-kıro gibi sıfatlar takmayı öğretmişlerdir.

Ayrıca son yıllarda moda gibi gösterilmeye çalışılan Çin mutfağı diye birşey yoktur. Bu sözde mutfak, acaip zerzevat ile acaip mahlukatın, wog adı verilen bir tencerede yarı pişmiş yarı çiğ olarak hazırlanıp insanlara eziyet olsun diye sopalarla yenmesinden ibaret bir hokkabazlıktır. Sakın kanmayın, sakın yemeyin. Helal değildir!
SİZ KEBAP, CİĞER KAVURMA,NOHUTLU DÜRÜM, BEYRAN VE MİS GİBİ FISTIKLI BAKLAVA YEYİN.

Unutmayın o lezzetleri yemeyenler ölmeyecek de sadece yiyenler mi ölecek !

;D

...mystery...

Ayrıca son yıllarda moda gibi gösterilmeye çalışılan Çin mutfağı diye birşey yoktur. Bu sözde mutfak, acaip zerzevat ile acaip mahlukatın, wog adı verilen bir tencerede yarı pişmiş yarı çiğ olarak hazırlanıp insanlara eziyet olsun diye sopalarla yenmesinden ibaret bir hokkabazlıktır. Sakın kanmayın, sakın yemeyin. Helal değildir!

:haha:

...mystery...

temelin oğlu matematikten 0 alır.Oğluna sorar:
"Oğlum öğretmen ne sordu"
"2 kere 2 kaç eder dedi. ben 7 eder dedim"
Temelde oğlum 2 kere 2; 4 eder bilemedin 5,bilemedin 6 eder, 7 nerden çıktı?

;D ;D

Küçük Salamon, okuldan iki gözü iki çesme dönmüstü. Babası, niye
agladigini sorunca hiçkira hiçkira cevap verdi :

- Öğretmen ahlak nedir diye sordu, bilemediğim için bana sifir verdi.

- İyi etmis. Öğreneydin dedi babasi. Gel sana anlatayim, dinle. Mesela, bir müsteri geldi dükkana, mal aldi. Giderken de içi para dolu cüzdanini unuttu. Iste ahlak burada baslar. Bu cüzdani ne yapacagim ? Yalniz kendime mi saklayacağim yoksa ortagimla mı paylaşacağım ?

;D ;D (ticari ahlak ;D )

...mystery...

Öğretmenin okulda ki ilk günüydü.Ve öğrencilere şöyle dedi;
-Çocuklar kendini gerizekalı hisseden varsa,ayağa kalksın
demiş
Sınıftan çık çıkmamış ama sonun da bir çocuk ayağa kalkmış öğretmen sor muş
-Oğlum sen kendini gerizekalımı hissediyorsun???
Çocuk
-Hayır ama sadece sizin ayakta kalmanıza gönlüm razı olmadı

akıllı öğrenciler yani biz.. :haha: Maho'yada böyle laf sokabilsem keşke.. :haha:

zeytin

:haha:

Okurken Sizin Maho hocanız aklıma geldi birden gülmeye başladım :haha:

...mystery...

adam 2 başkan seçti Fransızca dersine ÖZEL ;D ikiside kız ve derslerde aralarına oturuyo...sapık :haha: ama aslında bi sapıklığı yok sadece kız öğrencileri seviyo..istisnalar hariç ;D (benim gibi ;D banada son zamanlarda sinir oluyo parmak kaldırmıyomuşum :haha: )

ATAAN

Bir şirketin eski genel müdürü kovulmuş, yeni bir genel müdür atanmıştı. Eski müdür görevi devrederken, yenisine tavsiyelerde bulundu ve 3 adet zarf verdi. Her biri numaralanmıştı. Eski müdür yenisine ileride her başı sıkıştığında bir zarfı açmasını söyledi. Ve yeni müdür işe başladı. Altı ay işler yolunda gitti. Fakat sonra satışlar birdenbire düştü. Ne yapacağını bilemeyen yeni müdür, en sonunda 1. zarfı açtı.

Zarfta şöyle yazıyordu:

"Kendinden önceki müdürü suçla."

Yeni müdür hemen bir basın toplantısı ayarladı ve sorunlar için kendinden önceki müdürün politikalarını suçladı. Basın ve borsa bu açıklamalara olumlu baktı, şirket hisseleri toparlandı, bu arada da satışlar düzeldi. İşler bir süre daha yolunda gitti. Fakat sonra üretim sorunları çıktı. Önceki olaydan tecrübeli yeni müdür gecikmeden 2. zarfı açtı.

Zarfta şu yazıyordu:

"şirketi yeniden organize et."

Yeni müdür reorganizasyonu uygulamaya koydu, sorun çözüldü. Bir süre sonra işler yine bozuldu. Yeni müdür koşa koşa gitti ve 3. zarfı açtı:

"3 zarf hazırla…"

;D

...mystery...

NİLSENAM