Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

bide zeytin sen şeyi biliyomusun Mangadan Ferman, Hayko Cepkin ve Ege Çubukçu çok yakın arkadaşlar... :haha: Hayko tamamen zıt ;D ;D ama çok eğlenceliler 3ü bir arada olunca.. :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Nisan 06, 2009, 09:36:58 ÖSAnladım ben bile alıyorum nirdeyse paralarımın yarısı nereye gittiği belli oluyo her ay CD lere para vermekten hesapta para kalmıyo yetişmiyoda :haha:
yani anlamamanı beklemezdim zaten.. :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ...mystery... - Nisan 06, 2009, 09:36:39 ÖSAteşten Gömlek çalmaya başladı..Bundan sonra "Baytar" sonra Hayko Cepkin giriyo arada 20 şarkılık bir kopukluk ve Manga geliyo hemen arkasından.. :haha:

Gölge Haramilerini de dinle benim favori şarkım  kur;)
 :haha:

...mystery...

tamam dinlerim :haha: bi kısmını dinledim onun.. :haha: ben ne dicektim ;D Beyaz Show'u izledin mi sen Sagopa geldiğinde süperdi yaa hiç susmadı adam.. :haha: ben Haykoyu dinlicektim.. :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ...mystery... - Nisan 06, 2009, 09:37:29 ÖSbide zeytin sen şeyi biliyomusun Mangadan Ferman, Hayko Cepkin ve Ege Çubukçu çok yakın arkadaşlar... :haha: Hayko tamamen zıt ;D ;D ama çok eğlenceliler 3ü bir arada olunca.. :haha:

Peki Sen Hayko Cepkin ve Kutsi çok yakın arkadaş olduklarını biliyormusun :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Nisan 06, 2009, 09:43:19 ÖSPeki Sen Hayko Cepkin ve Kutsi çok yakın arkadaş olduklarını biliyormusun :haha:
onu değil ama Kutsi'nin şarkılarının Karaoke barda Hayko'nun hitlerinden biri olduğunu biliyorum.. :haha: hatta "banane" şarkısı.. :haha:  

zeytin

Alıntı yapılan: ...mystery... - Nisan 06, 2009, 09:41:19 ÖStamam dinlerim :haha: bi kısmını dinledim onun.. :haha: ben ne dicektim ;D Beyaz Show'u izledin mi sen Sagopa geldiğinde süperdi yaa hiç susmadı adam.. :haha: ben Haykoyu dinlicektim..  

Ya ben TV ye yapışıyodum nerdeyse bide canlı olsayydı hatta bi ara telefonla konuşam dedim ama cansızdı bide evdekiler yatmamıştı  :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ...mystery... - Nisan 06, 2009, 09:44:18 ÖSonu değil ama Kutsi'nin şarkılarının Karaoke barda Hayko'nun hitlerinden biri olduğunu biliyorum.. :haha: hatta "banane" şarkısı.. :haha:  

Aynen öyle ben Haykoyu görünce korkuyorum yaa görmeden şarkılarıını dinliyorum sadece :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Nisan 06, 2009, 09:44:41 ÖSYa ben TV ye yapışıyodum nerdeyse bide canlı olsayydı hatta bi ara telefonla konuşam dedim ama cansızdı bide evdekiler yatmamıştı  :haha:
cansızdı :haha: ben youtube'dan indirdim :haha: o zaman Haykoyu sevmezdim zaten o programın bir kısmını gördüm isimlerinin mahlas olup olmadığını soruyodu o bölümü gördüm işte...dedim ıyy bu adam mı var diye izlemedim hemde zaten bi tanıdıklardadık eve gitmek için kalktık eve gidincede aklıma gelmedi böylece kaçırdım..ondan sonra aklıma Hayko'nun dinlediğim 1-2 şarkısı geldi tekrar indiriyim dedim..onları indirmişken hepsini indiriyim dedim..hepsini indirdim..dinledim...falan filan bu iş uzadı gitti.. :haha: şimdi poster toplama uğraşı içindeyim.. :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Nisan 06, 2009, 09:45:26 ÖSAynen öyle ben Haykoyu görünce korkuyorum yaa görmeden şarkılarıını dinliyorum sadece :haha:
bence korkunç değil hatta kaşlarını kaldıra kaldıra bi gülüşü var süper bitiyorum o gülüşe.. :haha:

zeytin

Aman aman ben almıyım görmeden dinlemeyi tercik ediyorum :haha:

...mystery...

haha ;D Ölüyorum süper alkis:) klibide çok güzel.. alkis:) Melekler'inde klibi ve sözleri çok güzel... alkis:)

...mystery...

yaa şu şarkı çok manyakk... yuppi:) yuppi:) Dünyanın Sonuna Doğmuşum... yuppi:) yuppi:)

...mystery...

mutluyum artık bir beynim yok.. :haha: buna bittim :haha:

...mystery...

zeytin

Alıntı yapılan: ...mystery... - Nisan 06, 2009, 09:51:46 ÖSmutluyum artık bir beynim yok.. :haha: buna bittim :haha:

Ben bu lafıı bu ara çok söyler oldum artıkın evdeki,ler bıktı bu kelimeden :haha: