Sınav Sonucu Hakkında!!

Başlatan Umit07, Nisan 06, 2009, 05:14:30 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Umit07

Arkadaşlar Sınav Bittikten Sonra Tlf. Veya Başka Türlü Öğrenemiyormuyuz İlla Kargoyu Beklememizmi lazım.
Çatladım  offoff:)

BestSaiLor

Telefonla arayabiLiyorsun diye biLiyorum... ama insAllah kazanmissindir..

gülümse35

ümit arkadaşım ne oldu hala haber yok mu bizde cuma grimiştik taa çarşambaya kargo geldi ama parzatesi aranmadıysan geçmissindir arkadaşım hayırlı haberlerini bekliyoruz

simya

Alıntı yapılan: gülümse35 - Nisan 07, 2009, 01:37:35 ÖSümit arkadaşım ne oldu hala haber yok mu bizde cuma grimiştik taa çarşambaya kargo geldi ama parzatesi aranmadıysan geçmissindir arkadaşım hayırlı haberlerini bekliyoruz

Kazanamayanlara herhangi bir belge göndermiyorlarmı? Eğer öyleyse neden kargo ücreti alıyorlar ?

gülümse35

nasıl yani kargo ücreti biz kargo ücretini sertifika kapıya gelince ödedik kargocuya kargo bedeli diye bişey almadılar kursttan bizde

BestSaiLor

Sinavi KazananLara A1 Belgesini , KazanamayanLarada Sinav Kagidini yoLLuyorLar..!

Umit07

Alıntı yapılan: gülümse35 - Nisan 07, 2009, 01:37:35 ÖSümit arkadaşım ne oldu hala haber yok mu bizde cuma grimiştik taa çarşambaya kargo geldi ama parzatesi aranmadıysan geçmissindir arkadaşım hayırlı haberlerini bekliyoruz
İşAllah Ama Aramadılar. Geothedenmi arıyorlar Kaldınız diye Cumartesi Girdim Pazartesi Aranmadım
Valla Bu nasıl iş Çatlıycam Meraktan.

Umit07

Alıntı yapılan: simya - Nisan 07, 2009, 02:43:38 ÖSKazanamayanlara herhangi bir belge göndermiyorlarmı? Eğer öyleyse neden kargo ücreti alıyorlar ?
Kazanamayanlara Pempe Bir Kağıt Geliyor ve şunlar Yazıyor : En Yakın Bir Kursa Başvurmanız Gerekmektedir Almanca Bilginiz Zayıf. O Belgeye bile Kargo Ücreti Ödüyorsun.

gülümse35

demek ki her yerde farklı işlem uygulanıyor hayrettt vallaa,arayıp sordun mu?

Umit07

Alıntı yapılan: gülümse35 - Nisan 07, 2009, 07:12:49 ÖSdemek ki her yerde farklı işlem uygulanıyor hayrettt vallaa,arayıp sordun mu?
Aramadım Arasam Söylermi Sonucu Onuda bilmiyorum Arayıpta Sonucu öğrenen varmı onuda bilmiyorum

facetoface

eğer goethede kursa gittiysen sonucunu telle oğrenebiliyorsun ama yok baska yerde kursa gidip goethede sınava girdiysen kargoyla evine yolluyorlar onun dısında bilgi alamazsın