ıssız bir adaya düşünce yanınıza götüreceğiniz üç şey nedir?

Başlatan NİLSENAM, Şubat 10, 2009, 12:46:57 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

ooo bu güzel.. :haha: ya bizim Fizikçiyide alalım.. ;D valla çok eğleniriz.. kop:)

dielosch

olmaz sadece almancax alıcak olsak ilk sırada Bill girer zatennn aşkımm  :-*  :haha:

...mystery...

dielosch

ben de o zaman Bill'i getireyim sığar valla ceketin içine bit kadar bişey zaten tabi incelik olarak uzun luğuda hallederiz bi şekilde aramızda kalsınn amma  :haha:

...mystery...

Bill'i parçalara böl kur;) bol cepli bişey giy ya da Tom'un pantalonları gibi bişey.. :haha: öyle bişey giyersen kesmenede gerek kalmaz ikiniz sığarsınız zaten ;D

dielosch

gelirken çalsın bi tanesini o kadarını da yapsın artık ben onu gizli gizli ıssız adaya düşüyorum  :haha: yalnız çok ister yaaa  :-\  ;D neyse bölemem ben onu kıyamam her neyse yaa bir şekilde girer  :haha:

...mystery...

işte kıyamıcağını bildiğim için karar değiştirdim zaten sonra.. ;D  neyse ya saçlarını katlasanız sığar zaten ;D (183lük boyu saçlarıyla 2 metre oluyo ya o açıdan yani ;D )

dielosch

...mystery...

NİLSENAM

zeytin

Dün akşam izlediğim korku filminden dolayı ne ıssız adaya düşmek isterim nede ormanda tatil nede orman içeren bişey... ;D

Ama Issız adaya gitmek isteyenlere tek cevabım Allah Kurtarsın :haha:

...mystery...

Güneş enerjili telefon çıkmış onu alırım ;D içinde videolar,filmler ve bisürü şarkı olucak tabikii ;D
herhangi birini alırım ::)
bide beslenicek bişeyler alırım :haha:

tam yaz tatili havasında geçiririm.. dance:)

NİLSENAM

...mystery...

gece

ben bir ada buldum deniz üzerinde yüzüyor  :haha:
Hemde kocaman bir malikane var üztünde  ;D

...mystery...