merhabalar

Başlatan vuslatım_schatz, Eylül 24, 2007, 01:21:57 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

vuslatım_schatz

merhaba arkadaslar bende bu siteyi tevafüken buldum  ama iyiki bulmuşum  :)çok  faydalı olacağına inanıyorum ben yeni nişanlandım nişanlım almanyada ve yeni çıkan yasa gereği almanca öğrenmem gerekiyomus  ??? açıkcası nasıl olacak bilmiyorum bi kursa yazıldım fakat ramazan bayramından sonra dersler başlıycakmış artık orası ve burası arasında mekik dokuyacağım  burası bence kurstan daha güzel herşey ayrıntılı bi şekilde verilmiş gördüğüm kadarıyla almanyaya gidecek bi kaç arkadasada tavsiye ettim bu siteyi yardımlarınızı bekliyorum benimde yapabileceğim bişey olursa seve seve  şimdiden hepinize çok teşekkürler danke schön :)

jentzsch

hosgeldin arkadasim,bende suan nisanliyim.nisanlim turkiede senin gibi kursa baslicak yakinda ve yaza nasipse gelicek.umarim su yasa sorun cikarmaz.ama zaten burda yasiosak ogrenmek zorundayiz bu almancayi dimi..umarim basarili olursun,seneye almanyadan yazarsin msjlarini..

vuslatım_schatz

teşekkür ederim hosbuldum;) evet katılıyorum yasa olmasada bi şekilde öğrenmemiz gerekiyo çünkü dil olmazsa bizim için her yönden kötü olcak inş. öğreniriz hayırlı olsun nişanın inş. yakın zamanda kavusursunuz bişey sorcam siz  istek yaptınızmı yoksa daha erkenmi?

jentzsch

tesekkuler insAllah... biuz suan hic bi  sey yapmadik.sadece arastirdik,sorusturduk..daha kursa bile baslamadi.yani pek bi seyden haberimiz yok..ama oldukca paylasirim senle...

metinbeyli

metinbeyli

merhaba arkadaslar ben suan almanyada bir kursa gidiyorum sizlere göre ben sansli sayilirim bu yasa cikmadan cikageldim alamanyaya

jentzsch

tebrikler :D umarim geldigin gibi cikabilirsin..bak ben geldim cikamiorum ciksam giremicem  ;D

yücel

Alıntı yapılan: vuslatım_schatz - Eylül 24, 2007, 01:21:57 ÖS
merhaba arkadaslar bende bu siteyi tevafüken buldum  ama iyiki bulmuşum  :)çok  faydalı olacağına inanıyorum ben yeni nişanlandım nişanlım Almanyada ve yeni çıkan yasa gereği almanca öğrenmem gerekiyomus  ??? açıkcası nasıl olacak bilmiyorum bi kursa yazıldım fakat ramazan bayramından sonra dersler başlıycakmış artık orası ve burası arasında mekik dokuyacağım  burası bence kurstan daha güzel herşey ayrıntılı bi şekilde verilmiş gördüğüm kadarıyla Almanyaya gidecek bi kaç arkadasada tavsiye ettim bu siteyi yardımlarınızı bekliyorum benimde yapabileceğim bişey olursa seve seve  şimdiden hepinize çok teşekkürler danke schön :)

Selam dostum konuyu yanlis yere acmissin. Buraya acmaliydin...

"Genel Tanışma, Kaynaşma ve Almanca Sohbet Bölümü"
https://www.almancax.com/forum/index.php/board,21.0

Konu acarken daha dikkatli olsak iyi olur...

vuslatım_schatz

selam yücel tamam uyardığın için teşekkürler bundan sonra daha dikkatli olurum..