Kiskanclik nedir .... Neden kiskaniriz?

Başlatan esma 41, Şubat 23, 2008, 04:55:24 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kiskanclik nedir .... Neden kiskaniriz?

Sahip olunan
28 (36.8%)
A
10 (13.2%)
Evrensel mant
15 (19.7%)
A
5 (6.6%)
Ac
4 (5.3%)
Anormal ve y
7 (9.2%)
Diger ...
7 (9.2%)

Toplam Oy Verenler: 67

...mystery...

az olanı...evet.. alkis:) ama aşırıysa engellemek zor olabilir..bana göre... :)

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Nisan 08, 2009, 04:59:36 ÖSaz olanı...evet.. alkis:) ama aşırıysa engellemek zor olabilir..bana göre... :)
En Azinda gecebilicegini ögrendim  ;)
ölcü kisiye özel bence kime göre asiri dimi ama  ;D

...mystery...

fuchs

Sahip olunanı koruma isteginden kaynaklanan bir tutkudur.

...mystery...

ben böyle demişim aylaaar aylaaaar önce... ;D

Anormal ve yıkıcı bir saplantıdır. Tedavi edilmesi gerekir

;D

uffaq

Evrensel mantığın kör tutkusudur, doğamızda vardır

SEVGI-40

*gökçe*

arkadaşlar bence kıskanmak içten gelen bişydir buna bazen kendimiz engel olamıyoruz kıskanmakta güzel bişey bi yerde seviyorum ki kıskanıyorum. aslında kıskanılmakta daha değişik bir duygu aşırıya kaçılmassa:  :)Sahip olunanı koruma isteqinden kaynaklanan bir tutkudur dedim ankette bence gerçeten öyle sahiplik duygusuda agır basıyo:d:d:D

esma 41

Alıntı yapılan: *gökçe* - Nisan 08, 2009, 09:50:36 ÖSarkadaşlar bence kıskanmak içten gelen bişydir buna bazen kendimiz engel olamıyoruz kıskanmakta güzel bişey bi yerde seviyorum ki kıskanıyorum. aslında kıskanılmakta daha değişik bir duygu aşırıya kaçılmassa:  :)Sahip olunanı koruma isteqinden kaynaklanan bir tutkudur dedim ankette bence gerçeten öyle sahiplik duygusuda agır basıyo:d:d:D

Haklisiniz .
Peki asiri kiskanc olanlara ne yapmak lazim ?  :)
Varmi bi öneriniz ?

burcukafadar

Alıntı yapılan: esma 41 - Nisan 11, 2009, 03:46:01 ÖSHaklisiniz .
Peki asiri kiskanc olanlara ne yapmak lazim ?  :)
Varmi bi öneriniz ?
ben mesela, biliyorum fazlasi zarar ama elimde degil, yapim bu. asiri kiskancim ama sadece esimi kiskaniyorum baskalarini degil....

kirsehir7

Alıntı yapılan: burcukafadar - Nisan 13, 2009, 03:03:20 ÖÖben mesela, biliyorum fazlasi zarar ama elimde degil, yapim bu. asiri kiskancim ama sadece esimi kiskaniyorum baskalarini degil....
okey:) aynen katiliyorum ben de sadece esimi kiskaniyorum hemde coookk napim elimde degilll  :-\

fuchs

Bende Esimi kiskaniyorum hemde cok insanin elinde degil okey:)