Beschreibung / Strittige Fragen - Yardim

Başlatan spartacvs, Nisan 08, 2009, 06:59:36 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

spartacvs

Selamun Aleykum Abiler , Ablalar -

Hoca ödev olarak bir Beschreibung yaz gel dedi. Ben daha ne oldugunu bile cikaramadim , sozluge baktigimda tanim , tasvir diyor , fakat neyi nasil tasvir edebilirim ki , hani kafamdan bir konu sececegim , fakat dusunuyorum ki Almanlarda bunun bir sistemi olmasin , yani beschreibung yazmanin , bilen arkadaslardan mumkun ise bunu nasil yazabilecegim konusunda yol gosterirlerse cok memnun olacagim , hatta bir adet beschreibung ornegi bile cok makbule gececek :) ,

Ikinci olarak ta - Klärung strittige Fragen - konusuna calisip gel dedi . Internette biraz arama yaptim fakat kayde deger bilgi bulamadim , anladigim kadariyla - iddiali sorular gibi birsey - bu konuda da yardimi olacak arkadaslardan Allah razi olsun ... Selametle kaliniz ...

spartacvs

:)) , ok ben hocadan ogrendikten sonra buraya yazarim belki bir gun birisinin isine yarar :))

eb_sel

benım esım almanyada ona sordum Beschreibung bır urunun anlatımı dıyor..mesela bir elektrik aleti alinca  icinde kitapcik oluyrya sende rehber gıbı bır urun anlatımı yapacan... yanı kullanma klavuzu yazacan.... umarım yardımcı olmusumdur. karsılıgında bana dua et ben 17 nısanda a1 sınavındayım :D