bu gün kendinizi nasıl hissediyorsunuz???

Başlatan emosh, Mayıs 19, 2008, 06:30:18 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

dielosch

Alıntı yapılan: esma 41 - Nisan 12, 2009, 07:51:04 ÖSBen kendimi gut hissediyorum.  :)

Ich fühle mich gut hier bei almancax.  ;D

almancaxda olduğum zaman kendimi iyi hissediyorum mu dedinn acepp  ::) doğru mu anladımm yanlışsa da yanlışşş yanlış yapa yapa öğreniceğükk dimi ama  kur;)  :haha:

dielosch

o almancax yerine senin yanında desek nasıl deriz ? ayy heryerde soru soruyorumm kızcaksın bigün ?  utanan:)  ;D

esma 41

Alıntı yapılan: dielosch - Nisan 12, 2009, 08:50:57 ÖSalmancaxda olduğum zaman kendimi iyi hissediyorum mu dedinn acepp  ::) doğru mu anladımm yanlışsa da yanlışşş yanlış yapa yapa öğreniceğükk dimi ama  kur;)  :haha:

Bak sen yanlis yapmadan ögreniyorsun ... süpersin tebrikler.  ;D okey:)

esma 41

Alıntı yapılan: dielosch - Nisan 12, 2009, 08:53:04 ÖSo almancax yerine senin yanında desek nasıl deriz ? ayy heryerde soru soruyorumm kızcaksın bigün ?  utanan:)  ;D

Ne kizmasi dielosch , istedigin kadar soru sorabilirsin.

Bille mi söylecen bunu yoksa?  ;D

Neben dir fühle ich mich gut.  

veya

An deiner Seite fühle ich mich gut.  :)

dielosch

Alıntı yapılan: esma 41 - Nisan 12, 2009, 08:53:48 ÖSBak sen yanlis yapmadan ögreniyorsun ... süpersin tebrikler.

ayy doğrumuydu çok sevindimm ciddenn  yuppi:) böyle anlıyorumda işte bunun türkçesini söyleseler almancasını yazamam iştee  :-[

ich fühle mich sehr gut  yuppi:)  :)

dielosch

Alıntı yapılan: esma 41 - Nisan 12, 2009, 08:55:45 ÖSNe kizmasi dielosch , istedigin kadar soru sorabilirsin.

Bille mi söylecen bunu yoksa?  

Neben dir fühle ich mich gut.  

veya

An deiner Seite fühle ich mich gut.  :)

yaa tokio hotel in bir şarkısı vardı An deiner Seite diye senin yanında anlamı biliyosun zaten ;D ondan sorayım dedim nereye konuluyor bu An deiner Seite..

Bill'e söylemeyecğim valla soyutlamaya çalışıyorum kendimden gittim en imkansız kişiye aşık oldum yaa ;D ama ne kadar uğraşsam da olmuyor valla unutamıyorumm hep kalbimin enn güzell yerindee kocamann bir iz bırakacakk  utanan:)

sağol bu arada soru soracak birileri olması çok güzel ;D

esma 41

Alıntı yapılan: dielosch - Nisan 12, 2009, 08:58:16 ÖSayy doğrumuydu çok sevindimm ciddenn  yuppi:) böyle anlıyorumda işte bunun Türkçesini söyleseler almancasını yazamam iştee  :-[

ich fühle mich sehr gut

Almanca yazmasinida birlikte ögrenecegiz insAllah.  :) okey:)

Willst du etwas auf Deutsch schreiben ?  ;D

dielosch

Alıntı yapılan: esma 41 - Nisan 12, 2009, 09:17:19 ÖSAlmanca yazmasinida birlikte ögrenecegiz insAllah.  :) okey:)

Willst du etwas auf Deutsch schreiben ?  ;D

almanca yazmak istiyormuyum mu anlamadım yaa etwas ne demek bilemiyorum  ::)

İch fühle mich müde... ( oldu mu acaba  :-\ )

...mystery...

dielosch

ich fühle mich schlecht..sehr schlecht  :'(

eb_sel

Cuma a1 sınavım yaklasdıkca korkuorum gunden gune stresım artıo...

dielosch

Alıntı yapılan: eb_sel - Nisan 14, 2009, 09:24:15 ÖSCuma a1 sınavım yaklasdıkca korkuorum gunden gune stresım artıo...

İnşAllah geçersin eb_sel  okey:)

Allah yar ve yardımcın olsun  :)

eb_sel

mub@rek

Biraz yorgun gibi görünsem de, daha iyiyim. ;)

mub@rek

VAllah güzel bir günün ardindan iyi hissediyorum. :)

geveze07