eveTttttt Bende Kazandım!!!

Başlatan Umit07, Nisan 13, 2009, 01:57:57 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Umit07

yuppi:) alkis:) yuppi:) dance:) clap:)Çok mutluyum Bende kazandım
Emeği Geçen Bütün Arkadaşlara öncelikle Almancax'e Çok Teşekkür Ederim.
Darısı Diğer Arkadaşlara

eb_sel

halayy:) halayy:) Tebrıkler bende bu cuma sınava gırıcem evde calısıorum umarım halay bende cekerım yuppi:)

Umit07

İşAllah Geçersin Bende 72 Puan aldım çok Kolay değildi ama o kadar üzüldüğüme yanıyorum

BestSaiLor

Hayirli oLsunnn !! darisi bizlerin basinaa :)

Umit07

mavili_mavis

hayırlı olsun arkadasım ınsalah  vızende   bıran once cıkar danısı bızım basımıza

igmg-frankfurt

merytylor

Hayırlı olsun adınıza çok sevindim.Darısı İGMG-FRANKFURT arkadaşın eşinin başına İNşALLAAAAAAAAAAAAH clap:)

igmg-frankfurt

insAllah Allah sizdin razi olsun... haziran ayinda esim girecek antalyada sinava. kurslari suanda 3 hafta tatilde onun icin fazla calismiyor tembel teneke. nasil tesvik edecegimi de sasirdim... simdi goethenin önerdiigi kitabcigi aldim sinava direk hazirlik yapdiriyor o kitaab.. forum da ekledim kitabi gereken indirebilir.... okey:)

gülümse35

Alıntı yapılan: Umit07 - Nisan 13, 2009, 01:57:57 ÖSyuppi:) b]Çok mutluyum Bende kazandım[/b]
Emeği Geçen Bütün Arkadaşlara öncelikle Almancax'e Çok Teşekkür Ederim
Darısı Diğer Arkadaşlara

Ümit kardeşimm tebrik ederimm,,hayırlı olsunn hayde bakalım seni diğer sayfaya bekliyoz artıkk.. alkis:) yuppi:) okey:)

gülümse35

Ümit kardeşimm tebrik ederimm,,hayırlı olsunn hayde bakalım seni diğer sayfaya bekliyoz artıkk..  clap:) halayy:) halayy:)

fuchs

Hayirli olsun bundan sonraki yasaminda basarilar dilerim sana alkis:)

sevilen_22

SLM ARKADAşLAR  BURDA INSANLAR  BURDA SIZDEN YARIDIM ISYITYORLR BENDE A1 SINAVI GIRCEM  YARIDIM CI OLSANIZ NE OLUR  KENDINIZE BOLCA DUADAN BASKA NE  ISTERSENIZ INSANLARAR HER ZAMAN ICIN  YARDIMCI OLALIM
 SLMLAR / Sevilen_22@hotmail.com

Umit07

Tşkler Arkadaşlar, fuchs Ne Konuda Yardım istediğini Yazmamışınki Yardımcı olalım Senin İsteğini söyle Elimizden Geldiği Kadar Yardımcı olmaya Çalışalım