busefer ALMANYADAN yazirom geldim arkadaslar

Başlatan umut_88116, Nisan 18, 2009, 01:41:19 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

umut_88116

slm arkadaslar sukurler olsunki geldimmm gelis sirasinda hic bi sorunda olmadiii almanyaaa güzel bi yermissss funny:) funny:)

nur71

Hadi çok şükür ulaşmışsın,ayaklarını sürüyerek gittin dimi  ;D

Karizmatik KayseriLi

Bundan sonraki Hayatinda basariLar diLerim !  :)

smaili

Bülbülü altin kafase koymuslar Ah vatanim demis. Bi kac ay sonra izine gitmek icin gün sayarsin :)

Amanyadaki Hayatinda basarilar kardes.

gülümse35

ayaklarını sürüdün dimiii inşAllah bizde senin gibi sevdiklerimize kavuşuruz kardeşim sağ salim vardığına sevindim ..

Chete66

Almanyadaki yaşamının hayırlı olmasını dilerim.
İnşAllah herşey gönlünce olur...

Vatanı özlersin diyen arkadaşlarıma da bir sözüm var....

Bülbül cafesinden çıkıyor ama bülbülünün yanına gidiyor... :)) 2 gönül bir olunca samanlık seyran olur  dance:)  dance:) okey:)

darudigy

Böyle şeyler duymak çok iyi oluyor... İnsan rahatlıyor... şimdiden bol bol sağlık başarı ve mutlu bir hayat arkadaşım... Allaha emanet ol...

smaili

Atalarin sözü yinede yerde kalmamis. Ana gibi Yar vatan gibi diyar olmaz ;)

rur

Peki havaalaninda ne sordular Almanya'ya giris yapinca? Kaç kilo sokabildin uçaga? Çok merak ediyorum, çünkü çarsamba günü bende uçuyorum, ama simdiden 2 bavulum doldu!!!

EL-TURCO

birsey sormazlar.elinde pasaportun ve vizen var sonucta.valiz hakkin 20 kg arti 6 kilo el bagaji hakkin var.insafli olursa check indeki personel trdeki havaalanindaki yani fazlaya para ödemezsin yada kilo basi 7-8 € ödemen lazim.el cantanda sivi sey olmasin cöpe gider buna parfumde dahil kücücük sise bile olsa....söylemedi deme!

rur

Sagol kardes... InsAllah sorun çikmaz.