ArkadasLar SINAVI Kazandımmmmm !! :)

Başlatan Karizmatik KayseriLi, Mayıs 01, 2009, 04:15:50 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Karizmatik KayseriLi

Sonucu az evvel aLdim sabahdan beri bekLiyordum.. Sasirdigim bir sonuc oLmadi 85 Puan almisim !!

Hören :        18,26
Lesen :        21,58
Schreiben  :  19,92
Sprechen :    24,90

Darisi diger Sinava girecek ArkadasLara oLsunnn !! :)

SİMURG

Gözünüz aydın,darısı başımıza bende 04.o5.2009 da giricem...

merytylor

Kayserili Gözün aydın olsun cok sevindim adına arkadasım hayırlı uğurlu olsunnnn......:)

Karizmatik KayseriLi

Alıntı yapılan: merytylor - Mayıs 01, 2009, 07:48:35 ÖS
Kayserili Gözün aydın olsun cok sevindim adına arkadasım hayırlı uğurlu olsunnnn......:)

Tsk ederim saoLasin ! :) rabbim herkese nasip etsin.. ama varya Kuryeyi bekLemek cok zor bisey ya :) kapiya her geleni o sandim bugünn :)

oguzhan_21

Hayırlı olsun kardeş senin adına sevindim , darısı bizim başımıza

esma 41

Hayirli olsun Sayin  Karizmatik Kayserili .

Tebrik ederim.

Darisi diger arkadaslarimizin basina.

Karizmatik KayseriLi

Tsk ederim Esma ve Oguzhan.. Rabbim herkese nasip etsin..!!

geveze07

karizmatik gözün aydın inşAllah vizenide sorunsuz alınsın.darısı bizim başımıza.

aksam_günesi

Tebrik ederim Mevlam bundan sonra yar ve yardimcin olsun.

ozhan_c84

hemsoo hayırlı olsun ben sana demedımmı gectın dıe:) ne guzel arakdaslarım hep gecıyor darısı gerıde kalanlara Allah herseksın yuzunu guldursun

fuchs

Tebrikler basarilarinin devamini dilerim okey:)

Karizmatik KayseriLi

iyi diLekleriniz icin Tsk ederim ArkadasLar ! Rabbim Herkese Nasip etSin !! :)

merytylor

Kayserili ne güzel ve gurur verici dimi kazanmak!!Ama az sürüyo o heyecan keyfini çıkar şimdide vize telaşı başlayacak!Asıl şimdi başlıyo serüven!İnşAllah hiçbir engel çıkmadan hepimiz alırız vizemizi de kavuşuruz sevdiklerimize Bir an  önce...

Karizmatik KayseriLi

Aminnnn merytylor ... Suanda basLadi zaten vize teLasi :) Rabbim hepimizin hakkinda hayirLisini versin...

NİLSENAM

tebrik ederim   alkis:) alkis:) alkis:)

kacak

hayırlı olsun kardesim bende 1 ay evel  ilk sınavımda girmıs ve almısdım  sertifikayı. 84 puanla. insAllah  herkes için iyi olur. defalarca  kursa gitmenin  mantıgı yok. biraz insan üzerine düsünce oluyor.