Bugun Ne Yapacaksin ???

Başlatan Aşil, Kasım 08, 2008, 03:48:07 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

dielosch

bazıları çok iyi bazıları çok kötü yaa :/

mub@rek

mub@rek

Calistik kazandik biraz' da dinlenelim artik. ;)

geveze07

A1 Sınavını düşünmeden uyumak istiyorum....:(

mub@rek

Bugün güzel bir hafta sonu, sabah uyandim tras oldum dus aldim, güzel bir kahvalti yaptim simdi odamdayim. Ögleden sonra disariya cikicam. Alisveris yapmam gerek almak istediklerim var. :)
Sonrada güzel bir aksam yemegi yer arkadaslar' a gezer sohbet eder evin yolunu tutarim. ;)

SİMURG

Bugün gelinliğimi teslim alıcam(tabii gelinlik diken bayanla tekrar tartışıp kendimi germeden :P)Sonra düğün davetiyesi çalışmasını yaptırıp bastırıcam.Tabii bunları 24 saatlik bir nöbetin ardından yapıcam.Bir yerlerde düşüp bayılmazsam... ::)

SEDAT08

esma 41

Alıntı yapılan: SİMURG - Mayıs 30, 2009, 03:15:27 ÖÖ
Bugün gelinliğimi teslim alıcam(tabii gelinlik diken bayanla tekrar tartışıp kendimi germeden :P)Sonra düğün davetiyesi çalışmasını yaptırıp bastırıcam.Tabii bunları 24 saatlik bir nöbetin ardından yapıcam.Bir yerlerde düşüp bayılmazsam... ::)

Merak ettim ?

Gelinliginizi begendiniz mi?

Davetiyelirinizi bastirdiniz mi?

Gelinliginizi diken Bayanla tartistiniz mi?  :)

ve son olarak bayildiniz mi?   :)

Saka bir yana , bunlar güzel telaslar öyle degil mi?

Dügün ne zaman ve nerde olacak kismetse ?

(ebeveynlerimiz ayni/bir oldugu icin soruyorum bu Sorulari )  :)

SİMURG

Canım kardeşim,sanırım gelinlikçiyi baya tırstırmışım bu kez kadın lafımın üstüne laf ekleyemedi:)Gelinliğimi teslim aldım.Çok güzel olduuu yuppi:)
Bu sefer perdeciyle kavga yaptım nasıl bir kükredim ben bile şaşırdım tickoff:)

Düğünümüz 27.Haziran da İzmir körfezinde olacak yanii gemi düğünü olacak  dance:)
Davetiyem pazartesi basıma hazır olacak büyük bir ihtimalle çünkü Titanıc film afişini düğün davetiyesi olarak tasarlattım(fikir bana ait) yaril:)
Otarihte İzmir de olabilecek herkesi düğünüme beklerim.
Dvet,yenin çalışması bitince buradan yayınlarım.
Hmm..bu arada bayılmadım ama davetiye çalışılırken uyuklamışım kop:)

emosh

ooouuvvv süpermiş hepsi de yaaa :D çok büyüüük ve uzunn süren hiç bitmeyecek olan ve her geçen gün yenileri eklenerek büyüyen mutluluklar dlierim :D (saçma oldu ama anlarsnz siz :D )
taaa buradan ben mutlu oldum yerinize :D hayrlsyla  bir terslik çıkmadan düğünü yaparsnz inşAllahhhhh :):):)         

aminnnn.... :)

Chete66

Saat geç olmaya başladı, bu saatten sonra uyuyacağım :)

SİMURG

Alıntı yapılan: emosh - Haziran 01, 2009, 05:38:02 ÖS
ooouuvvv süpermiş hepsi de yaaa :D çok büyüüük ve uzunn süren hiç bitmeyecek olan ve her geçen gün yenileri eklenerek büyüyen mutluluklar dlierim :D (saçma oldu ama anlarsnz siz :D )
taaa buradan ben mutlu oldum yerinize :D hayrlsyla  bir terslik çıkmadan düğünü yaparsnz inşAllahhhhh :):):)         

aminnnn.... :)

Aminn :angel:Bu güzel dileklerin için çokkk teşekkür ederim arkadaşımmm okey:)
Düğü hazırlıkları son sürat devam ederken ben yorgunluktan yıkılıyorum.Düğünü değil dinlenebilmek için balayını dört gözle bekliyorum hiihi:)

emosh

:):) herşey dilediğin gibi olsn :D kolay gelsin ayrıca :D

SİMURG

emosh

gün daha yeni başladı :D bilemiyorm

SİMURG

Sabah kardeşimi sınava götürdüm.Oiçerdeyken hadi bende bir yürüyeyim dedim.
Deniz kenarında yürüyünce kaptırmışım kendimi 1,5 saatte 9500 km. :haha:
Anamm ölüyomm :haha:Çaptan düşmüşüz.
Akşam Türk halk müziği konserine gidicem  halayy:) halayy:)
Tabii İzmir çok sıcak akama kadar dışarı çıkmayacağım cofe:)

Chete66

9500 km mi :|  Abarti yok degilmi :D   Sakin 9,5 km olmasın :p