almancax Sinifi Ögrencileri Ders´de

Başlatan gece, Şubat 27, 2009, 04:06:38 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

esma 41

Alıntı yapılan: dielosch - Nisan 12, 2009, 05:00:31 ÖSaslında bilmiyorum stutgart veya manheim büyük ihtimal..ama nereye gidersem gideyim berlin ve hamburga uğramadan gitmicemm hayallerim şehri daha doğrusu şehirleri  :) aslında ben gezmek istiyorumm almnyanın belli başlı yerlerinde 1 -2 gün kalıp başka yere gitmek mesela..

Stuttgar  ta gel birlikte almanca konusalim ve gezelim.  :)

Ciddiyim , eger buralara gelirsen haberim olsun.
Seninle tanismak isterim.  :)

dielosch

Alıntı yapılan: esma 41 - Nisan 12, 2009, 05:09:52 ÖSStuttgar  ta gel birlikte almanca konusalim ve gezelim.  :)

Ciddiyim , eger buralara gelirsen haberim olsun.
Seninle tanismak isterim.  :)

wowww stuttgarttamısın ?? ben de tanışmakk isterimm inş. öğrenirim almancayı da gelebilirim..  :)

esma 41

Alıntı yapılan: dielosch - Nisan 12, 2009, 05:13:47 ÖSwowww stuttgarttamısın ?? ben de tanışmakk isterimm inş. öğrenirim almancayı da gelebilirim..  :)

Tam Stuttgart ta degilim ama yakin sayilirim (100 km )  :)

Ama Koligemm Jentzsch tam bir Stuttgartli, belki onunlada tanisirsin.  ;D
Onun almancasi cok iyidir bilirsin.
Nede olsa yari almandir kendisi  ;D

dielosch

Alıntı yapılan: esma 41 - Nisan 12, 2009, 05:17:47 ÖSTam Stuttgart ta degilim ama yakin sayilirim (100 km )  :)

Ama Koligemm Jentzsch tam bir Stuttgartli, belki onunlada tanisirsin.  ;D
Onun almancasi cok iyidir bilirsin.
Nede olsa yari almandir kendisi  ;D

evett biliyorumm umarımm herkesle tanışırım ve çok şanslı ne biliyim yaa çok özeniyorum almanyada yaşayanlara ki onun babası bir alman ve aksanınız da tam bir alman öff keşke ben de orda doğup büyüseydimm de sonra Türkiye'ye gelseydim.  :) bu arada 100 km önemli değil yaa ben gelirim orayada  ;D

esma 41

Alıntı yapılan: dielosch - Nisan 12, 2009, 05:20:04 ÖSevett biliyorumm umarımm herkesle tanışırım ve çok şanslı ne biliyim yaa çok özeniyorum Almanya'da yaşayanlara ki onun babası bir alman ve aksanınız da tam bir alman öff keşke ben de orda doğup büyüseydimm de sonra Türkiye'ye gelseydim.  :) bu arada 100 km önemli değil yaa ben gelirim orayada  ;D

Konuyu katlediyoruz dielsoch .
Birde "ögretmen" olacam  :haha:
Ne güzel örnek degilmi ?

Dielosch wenn du nach Deutschland kommst , möchte ich dich kennenlernen.  ;D

(istersen Laf lafi aciyor a gecelim )  ;D

geveze07

slm arkadaşlar . dersler bitti gaiba ? :(

mub@rek

Alıntı yapılan: geveze07 - Nisan 27, 2009, 10:42:08 ÖS
slm arkadaşlar . dersler bitti gaiba ? :(

Galiba. Ama sifirdan birsey düzenlenebilir aslinda..
Bekleyip görelim. ;)

geveze07

evet bekliyoruz.. ve A1 sınavına yönelik olursa dahada ii olur sınava girecek arkadaşlar tekrar yapmış olurlar.bu arada cevap için tşkler.

dielosch

evet konu kapandı çünkü katılım yoktu zaten olsada öğretmenlerimiz gitti :/

jentzsch

Bence de katılım olursa dersler tekrar baslayabılır..

mub@rek

Alıntı yapılan: jentzsch - Mayıs 10, 2009, 04:44:23 ÖS
Bence de katılım olursa dersler tekrar baslayabılır..

Ben hazirim zaman buldukca katilim saglayabilirim ögrenmek icin.

ilhantaskesen

slm bende geldim ama nasil kayit yaptiracagimi bilmiyorum velimle birliktenmi yoksa yalnizmi ve hangi oda kayit odasi bana gösterebilirmisiniz

BERNA-CA

harfleriyalnış yazıyorsunuz almanca alfabesini yazmıyormusunuz?c harfi tse diye okunur

jentzsch

Alıntı yapılan: BERNA-CA - Mayıs 13, 2009, 02:51:17 ÖS
harfleriyalnış yazıyorsunuz almanca alfabesini yazmıyormusunuz?c harfi tse diye okunur
tse,sey,sei..  tam olarak belli mi sizce??

Bence bunların arasında bir şey.. Asagıda ne yazılmıs yanlıs olarak bılmıyorum ama yinede tesekkurler ..  ;)

esma 41

Duyuru :

Derslerimiz yakinda yine ve yeni baslik Altinda  devam edecektir.

Acacagimiz  Bölüm kolay yöntemlerle Almanca ögrenmek isteyenler icin hazirlanacaktir.almancax Ekibi  (Jentzsch , Muharrem ve esma 41 ) tarafindan hazirlanmis Özel derslerle, her sayimizda adim adim dilbilginizi ilerleteceksiniz insAllah  :). İster hic dilbilginiz olmasin, ister günlük hayatta yeterli Dilbilginiz olsun: Sizi, temelden (elimizden geldigi kadar ) Almanca ögrenmeye veya Almancanizdaki hatalarinizi  telafi etmeye davet ediyoruz.

Katilim olmasi dilegimle hepinizi Davet ediyorum.

Bilgi Paylastikca güzeldir.

Hep Birlikte insAllah .

Saygilar

esma 41

Yeni Dershanemiz acilmistir .

Güzel ve Faydali  Katilim Dilegimle .

Buyurun burdan

https://almancax.com/forum/index.php?topic=8158.msg184197#msg184197