5 gunum kaldı

Başlatan cetince, Mayıs 14, 2009, 02:14:52 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cetince

slm arkadslar 5 gunum kaldı ucuyorum artık esımın kızımın yanına Allah nasıp ederse cok ozledım onları.vızemı alalı cok oldu ama anca gıdebılıyorum burda hallatmem gereken ıslerım vardı.bı sorun cıkmaz demı arkadaslar 3.ayın 24 de basladı vızem 6.ayın 22sıne kadar sure verıldı 3 ay yanı bu 3 ay ıcınde cıkmama gerekıyo demı arkdaslar belırlı bı zaman yok bu 3 aylık vızenın dısındas cıkıs yapmak ıcın.herkese hayatında basarılar m utluluklar dılerım ve ınsaalh herkes ıslerının kısa zmanda halledıp esıne cocugu varsa cocuguna kavusur

Karizmatik KayseriLi

Soru  oLacagini sanmiyorum.. hayirLi yolcuLukLar diLerim.. ordaki hayatindada basariLar.. insaLlah en kisa zamanda bizimde Vizemiz cikar..!!

eb_sel

cetince öncelikle hayırlı olsun her ısınız rast gıder ınsAllah.benım sorum su olucak 3 aylık vıze aldınızya almanyada bunun suresı uzatılıyor bu ıslemler ıcın turkıyeden bellı bır evrak goturulmesı gerekıyormu acaba? vıze alındıkdan sonrakı almanyada yapılması gereken ıslemlerı merak edıyorum ben:? bılgısı olan varsa da cevap verebılırmı lutfen??? saygılar

EL-TURCO

Alıntı yapılan: eb_sel - Mayıs 14, 2009, 02:46:54 ÖS
cetince öncelikle hayırlı olsun her ısınız rast gıder ınsAllah.benım sorum su olucak 3 aylık vıze aldınızya Almanya'da bunun suresı uzatılıyor bu ıslemler ıcın turkıyeden bellı bır evrak goturulmesı gerekıyormu acaba? vıze alındıkdan sonrakı Almanya'da yapılması gereken ıslemlerı merak edıyorum ben:? bılgısı olan varsa da cevap verebılırmı lutfen??? saygılar
trden extra bir evrak gerekli degil.orda yabancilar dairesine gittiginizde zaten uzatma yapilir extra birsey varsa söylenir!merak etmeyin.muhtemelen integrasyon kursuna gitmenizi isteyeceklerdir!b seviyesi almanca yani.kolay gelsin...

eb_sel

Alıntı yapılan: EL-TURCO - Mayıs 14, 2009, 05:43:12 ÖS
trden extra bir evrak gerekli degil.orda yabancilar dairesine gittiginizde zaten uzatma yapilir extra birsey varsa söylenir!merak etmeyin.muhtemelen integrasyon kursuna gitmenizi isteyeceklerdir!b seviyesi almanca yani.kolay gelsin...

Yanıtın ıcın cok tesekkurler. bende 27 nısandan berı vıze beklıom.. umarım herkesın gonlunce olur hersey