YUPİİİİİİİİİİ KAZNADIMMMMMMMMMMMMMMMMM

Başlatan mavili_mavis, Mayıs 14, 2009, 04:54:01 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mavili_mavis

ARKADASLAR KAZANDIM  KAZANDIM COK SÜKÜR RABİME   87 ALDIM OLEYYYYYYYYYYYYY  ALLAHIM INSALLAH ILERIDE  SINAVA GIRECEKLERE  BU SEVINCI  NASIP EDER  COK MUTLUYUM  ALMANCAX  COK TSK EDERIM VE  BURADAKI  ARKADASLARIMA  BENI YANLIZ BURAKMADIGINIZ ICIN  COK SAGOLUN HEPINIZDEN ALLAH RAZI OLSUN

ozhan_c84

hosibaba

mavili_mavis

sagolun   arkadaslar   hepınıze ayrı  ayrı   tesekur edıyorum

oguzhan_21

tebrik ederim , sınavda cıkan mektup  neydi ?

mavili_mavis

oguzhan_21  tsk ederım   sınavda cıkan  mektup max muller dı  foruma  yazdım  bakarsın

Karizmatik KayseriLi

Mavili HayirLi oLsunnnnnnnnnnnnnnnn :) ben dedim sana kazandin diye ama sen inanmadin bana :)

mavili_mavis

karizmatik  gercekten   ne  zorluklarla   kazandım   emegımın hakını aldım  cok sukur  ne  kursa gıtme   ımkanım oldu   eve gelıyorum ıs  guc okula gıdıyorum  cocuklarla ılgılenıyorum   6 yasında bı kardesım var  gercekten  cok zor bı  yoldan  gectım  cok sukur  Allahıma kazandım  arkadaslar  tek ıstedıgımı kendınıze  guvenın  yapabılecegınıze ınanın

esma 41

Hayirli olsun .

Sizi tebrik ederim sayin mavili_mavis.

Karizmatik KayseriLi

geveze07

Tebrikler! Hayırlı olsun ...darısı bizim başımıza...

jentzsch

Hayırlı olsun..Ayrıca zor şartlarda kazandıgınız ıcın tebrik edıyorum.Dıger arkadaslara örnek olur umarım..

merytylor

Çok sevindim arkadaşım hayırlı olsun..Başarılarının devamını dilerim..

mavili_mavis

Allah  razı olsun arkadaslar ınsalah   danısı  butun sınava gıreceklerın basına ınsAllah  herkes kazanır  sevdıklerıne bıran once kavusur

mavili_mavis

Chete66

Tbr ler maviş. :))

InsAllah vizenide aldigini duyariz ve o heycani da burda birlikte yasariz....

Allah yar ve yardımcımız olsun...