19 Günde Vizem cikti !!!!

Başlatan Umit07, Mayıs 23, 2009, 12:36:09 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

dj_safak

Allah RAZI OLSUN BIRSEY DAHA SORMAK ISTIOYRUM YA SENIN EVRAKLARIN BURDAN TR YE KAC GÜNDE GITTI HEMEN ALDINMI PAS: TUNU YOKSA BEKLEDINMI
BANA YAB:POLISINE GITIGMDE EVRAKLAR BITTI VE TR YE YOLANDI DEDILER YANI SENCE NE KADAR DAHA SÜRER

COOOK TSK EDERIMM YARDIMCI OLDUGN ICINN

exlans

slm arkadasım masAllah cok kısa zamanda vizeniz cıkmıs cok sevindim  dance:)darısı bana ve tüm bu işe  gönül koymus arkadaslarımın basına :angel:hayırlı ugurlu olsun byby:)

Umit07

[
Alıntı yapılan: dj_safak - Mayıs 23, 2009, 07:56:20 ÖS
Allah RAZI OLSUN BIRSEY DAHA SORMAK ISTIOYRUM YA SENIN EVRAKLARIN BURDAN TR YE KAC GÜNDE GITTI HEMEN ALDINMI PAS: TUNU YOKSA BEKLEDINMI
BANA YAB:POLISINE GITIGMDE EVRAKLAR BITTI VE TR YE YOLANDI DEDILER YANI SENCE NE KADAR DAHA SÜRER

Arkadasim Almanya Yabancilar Polisinden Evraklarim Mayisin 19unda Tr ye Online yoluyla onaylandi ve Ayni Günün aksaminda Izmir Konsoloslugunun Internet Sitesinde Vizemin ciktigini Gördüm

COOOK TSK EDERIMM YARDIMCI OLDUGN ICINN

SABIR

hadi gözün aydın darısı işAllah geride vize bekleyenlere olsun.[benimde başıma darısı]
yeni hayatında şimdiden saglıklı mutlu huzurlu bir hayat dilerim.

dinamo_35

19 günde vize mi çıkar ya! ne şanslımışsın tebirkler...eşinizin sürekli araması iyi olmuş ama arka planda bir sorun olmaması sizin işlerinizi hızlandırmış gibi...4 gün sonra uçuyorsun hayırlı olsun...

wasser87

hayırlı olsun . eşin alman vatandası oldugu için cok kurcalamamıslar genelde alaman vatandası olanların esleri daha kolay ve cabuk gidiyorlar.

mavili_mavis

umıt  hayırlı  olsun  cok sevındım Allah yolunu acık etsın arkadasım

Chete66

Keşke bende bu kadar şanslı olabilseydim.

Allah yolunu açık etsin dostum.
Yeni hayatında başarılar dilerim. Allah gonlune göre versin...

gülümse35

ümit 07 valla adına çok sevindim arkadaşım hayırlı uğurlu olsun ayağını sürü de bizim de olsun

Umit07

Arkadaslar Iyi Dilekleriniz icin hepinize cok tesekkür ediyorum hepimize dua ediyordum insAllah sizin vizenizde bir an önce cikar, Allah sizin Yolunuzuda acik etsin

Chete66

Umit07

Simdi Almanyadan Yaziyorum Allah Bunuda Nasip Etti ama Kurallar Cok Burada :D
Trafik"e Denilecek yok Zaten Alismamiz Zor olucak. Olsun Zor Olani bitti bunuda Atlaticaz
Allah Yardimcimiz olsun

Chete66

Allah gönlüne göre versin ümit.

Elbetteki yeni bir hayat alışması zor olabilir ama alışacağız.

Tek duam eşime kavuşmak :((

Allah yardımcımız olsun..

KasperSky

ümit almanya ya girerken ayağını sürüdün mü bizim vizelerde bir an önce çıksın artık :D

Chete66

Sürmüştür sürmüştür.

Allah'ın izni ile bizlerde gideriz.

Allah herşeyin hayırlısını versin.

KasperSky

SİMURG

Hakikaten çok gıcık bir trafik sistemi var.Orda otomatik vites şart,yaklaşık 5 dak.bir dur kalk yapıyorsun.:P