kurs ile ilgili yardımcı olabilir misiniz arkadaşlar?

Başlatan gökkuşağı, Ekim 02, 2007, 02:43:06 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gökkuşağı

Arkadaşlar merhaba,
Ben dün Tömer'e kaydımı yaptırdım ,fakat kursu verecek olan öğretmen vasıfsız yani sadece 3 ay kadar stajını yapmış ve bize ders verecek,sizce verimli olunabilir mi?  ??? ve Tömer'e gidersem oradan alacak olduğum A1 sertifikası konsoloslukta kabul ediliyor mu?   ???
bana bu konuda bilgi verip yardımcı olursanız sevinirim  :)
şimdiden teşekkürler arkadaşlar...

96

almanya ya aile birleşimi için gidecekseniz eğer A1 seyiyesi yeterli. yükseköğrenim görmek için gidecekseniz eğer ilk etapta, seviyenizin ne kadar olamasının gerektiğini  üniversite size bildirecektir... ve ona göre üniversiteden alacağınız kağıtla konsolosluğa başvurabileceksiniz

96

ha bu arada 3 aylık staj yapan birinden de ders alacağınız için çok şanssızsınız. ne kadar ii olursa olsun o hoca, bi kere tecrübe yok  bence ilk etapta bu çok önemli.
şahsen benim şuan gittiğim kurstaki hocamız tam30  yıllık almanca öğretmeni ve 2 ay içersinde epey yol kat ettik de diyebiliriz ... neyse sana bol şanslar diim en iisi.

gökkuşağı

Teşekkür Ederim 96
Peki yeni stajını bitirmiş bir öğretmenin verecek olduğu derste ne kadar verim alınabilir bu da benim kafamda soru işareti oluyor  ??? ???

gökkuşağı

anladım , haklısınız ,zaten ben şimdi sadece kaydımı yaptırdım dün,ve dersler henüz başlamadı haftaya başlayacakmış

96

bunu ben değil hocamız söylüyor; almanca, ilgilenmek isteyenler için ve tam olarak öğrenmek isteyecekler için ilk etapta ayrıntı da gerektirir ve bunu da kolay kolay kimse vermez yada veremez veren kişi olsa da eminki emin olmadan verecektir .( tabi ki herkes için geçerli değil ama 3 aylık stajyer için geçerli diyebilirim) ayrıntılarda da genelde verim gizlidir çünkü püf noktalar onlar.yani yeni birisi için bukadar erken bunları bilme gibi bi lüksü olduğunu zannetmiyorum...

96

ha olanağın varsa baska kurslara da bavurabilirsin ama ilk önce bence hocalarını arastırsan ii olur ...

gökkuşağı

teşekkürler 96,
ben oraya kaydımı yaptırdım ama diğer dil kurslarına da araştırıyorum,benim bulunduğum yerde Almanca dil kursu veren sadece 3 yer var,bunlardan birisi olacak ama tabii dersi verecek olan öğretmen benim için önemli diyebilirim.diğer kursların öğretmenlerini de araştırıyorum ...

96

gökkuşağı

96

ya pardon almancayı niçin öğrenmek istediğinizi öğrenebilirmiyim...

96

mesajda bi hata oluştu bu sayfadaysanız buraya yazabilirim...

96

şimdi, o konuşacağın diyalogların almanca olduğunu söylemişmiydim

gökkuşağı

96

ok iyi öyleyse, o soruları benden istemiştin sanırm o sorular su an yanımda  değil inanın ki hiç biri aklımdadeğil bende zaten aile birleşimcilerinden almıştım 15 20 sayfalık bişey sanırım onu sana nasıl ulaştırabilirim!!! e mail ile olabilr ya de sen bi öneri sun istersen

demir

selam gökkuşağı.
Hangi ilde Tömer ' e Kayıt Yaptırdın.