25 MAYIS VİZE RANDEVUMMM

Başlatan SİMURG, Mayıs 22, 2009, 08:26:35 ÖS

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tuana_2009

Welche schule haben Sie besuchen?Hangi okuldan mezun oldun  arkadasım bu soruya  nasıl  almanca  cevap verdın  ornegın ben lıse  mezunuyum nasıl soylecegım lıse mezunu oldugumu (cumhuriyet lisesi diye ) yardımcı olabılırmısın

SİMURG

Alıntı yapılan: tuana_2009 - Mayıs 26, 2009, 08:59:29 ÖÖ
Welche schule haben Sie besuchen?Hangi okuldan mezun oldun  arkadasım bu soruya  nasıl  almanca  cevap verdın  ornegın ben lıse  mezunuyum nasıl soylecegım lıse mezunu oldugumu (cumhuriyet lisesi diye ) yardımcı olabılırmısın
Ich habe Cumhuriyet Gynasium besucht.

KasperSky

Alıntı yapılan: SİMURG - Mayıs 25, 2009, 03:32:09 ÖS
Eveettt arkadaşlar;bugün randevuya gittim ve çok iyi geçti.Gayet sakindim.
Türkçe sorular;
1 Eşinizle ilk nerde nasıl bir ortamda tanıştınız?
2 Ne zamandır tanışıyorsunuz?
3 Düğününüz oldumu?hayır olmadıysa nerede ne zaman olacak?
4 Neden önce düğünü yapmadınız?
ALMANCA SORULAR
1 Wie alt ıhr Eheman?eşiniz kaç yaşında
2 Welche schule haben Sie besuchen?Hangi okuldan mezun oldun anlayarak,en son okuduğum üniversiteyi söyledim.
3 Wie spaet ist es?Yanımdaki ne sordular saat kaç?
Stress yapılacak veya heyecanlanacak hiçbirşey yok;yeter ki evraklarınız tam olsun.Sordukları almanca sorular da her sertifika sahibinin cevaplayabileceği düzeyde
ÖNEMLİ NOT:Eşiniz Alman vatandaşıysa buradan nüfus kayıt örneği ile uğraşmayın.
Alman vatandaşı eşin oturum müsaadesi alman kimlik yada alman pasaportu fotokopisi yetiyormuş.Eşiniz Alman vatandaşı aynı zamanda T.C kimlik nosu varsa yasalara aykırı dediler benden önceki bayana ve baya uğraştırdılar.Bende uğrunda bir hayli uğraştığım nüfus kayıt örneğini ve fotokopisini hazırlanan evrakların arasından çaktırmadan çıkarıp,fazla evrak dosyama koydum.Bayan bana hiçbir şey sormadı nüfus kayıt örneği için.
Herkese dua ve desteklerinden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum.

Sen İzmirden başvurmuştun dimi bide randevun kaçtaydı bende o gün izmir konsolosluğunun  ordaydım da

Chete66

insAllah fazla uzamaz ve vizeniz gelir.

Simdiden Allah sabır versin :)

SİMURG

Alıntı yapılan: KasperSky - Mayıs 27, 2009, 12:35:55 ÖÖ
Sen İzmirden başvurmuştun dimi bide randevun kaçtaydı bende o gün izmir konsolosluğunun  ordaydım da
11.30

KasperSky

exlans

slm arkadasım ;)öncelikle önündeki bir engeli basarılı bi şekilde atlattıgın için tebrikler clap:)insAllah vizende en kısa zamanda gelir.darısı benim gibi henüz basvurusunu gerceklestirmeyen herkeze :angel: sana hayatın boyunca saglıklı mutlu basarılı yıllar dilerim RABBiM den.hersey gönlünce olsun. byby:) byby:) byby:)

SİMURG

Exlans arkadaşım;güzel dilek ve duaların için çok teşekkür ederim.Dediğin gibi darısı sen ve diğer arkadaşlarımızın başına RABBİM sizlere ve biz vize bekleyenlere hakkımızda hayırlısıysa öyle bir kolaylık versin ki herşey duru bir su gibi akıp gitsin. ya:) :angel:

Chete66

Alıntı yapılan: SİMURG - Mayıs 25, 2009, 03:32:09 ÖS
ÖNEMLİ NOT:Eşiniz Alman vatandaşıysa buradan nüfus kayıt örneği ile uğraşmayın.
Alman vatandaşı eşin oturum müsaadesi alman kimlik yada alman pasaportu fotokopisi yetiyormuş.Eşiniz Alman vatandaşı aynı zamanda T.C kimlik nosu varsa yasalara aykırı dediler benden önceki bayana ve baya uğraştırdılar.Bende uğrunda bir hayli uğraştığım nüfus kayıt örneğini ve fotokopisini hazırlanan evrakların arasından çaktırmadan çıkarıp,fazla evrak dosyama koydum.Bayan bana hiçbir şey sormadı nüfus kayıt örneği için.

Sanırım bir yanlışın var. Benimde eşim alman vatandaşıydı ve benden istediler. Yaşadığım yerden aldığım kayıt ornekleri yanlıştı ve Çankaya da yeniden almak zorunda kaldım.

Iks firmasının size söylemiş olduğu, www.iks.com.tr adresinde bulunan randevu detay sorgu ekranından veya mail adresinize gelen "GEREKLI EVRAKLAR" yazan konuda yazılı bütün evrakları ibraz etmek zorundasınız.

Allah yar ve yardımcımız olsun...

SİMURG

Olabilir ama İzmir konsolosluğunda aynen yaşadıklarımı yazdım ve benden istemediler

SEDAT08