almanya aile birleşimi a1 zertifikat deutsch

Başlatan helena, Mart 11, 2007, 01:04:05 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

jentzsch

https://www.goethe.de/lrn/pro/sd1/deindex.htm   a1 sinavinin bir ornegi.ben girmistim.ayni sekildeydi.linke girince. "hören,lesen,sprechen gibi bolumler var..her birine tek tek girip bakabilirsiniz...

gonca öztürk

merhabalar arkadaşlar.temmuz ayında nikahım oldu ve yeni kanuna göre almanca dil bilinmesi gerkiyormuşve start a 1 sınavına girmem gerekiyormuş.ben bugün kursa yazıldım100 saat...kurstan sonra sınava gireceğim..bu 100 satlik kursla başarabilirmiyim,bu sınav için yeterlimi..birde sınav yazılımı sözlümü..bilgisi olan açık bi şekilde yazarsa sevinirim...

gurkanf

Merhabalar gonca öztürk;
Bende senin gibi kursa yeni yazıldım,aile birleşimi vizesi alabilmek icin.Yukarda jentzsch arkadasımızın verdigi adrese( https://www.goethe.de/lrn/pro/sd1/deindex.htm   ) girersen sınavın tam icerigini görebilirsin ama yinede sunu söyliyeyim sınav hem yazılı hem sözlüymüş.Bende Goethe Enstitüsüne kaydoldum 160 saat ders sonucu sınava sokacaklar ama illaki şukadar saat ders göreceksin diye bir kaide yok inşAllah alacagın 100 saatlik kursla basarırsın.

jentzsch

slm gonca gurkanf ni soledigi dogru,ayrica bu konu diger bolumlerde baya bi tartisiliyo ordanda faydalanabilirsin.sanirim aile birlesimi gibi bi sey ismi oralara bak bence.iyi sanslar,basarilar

gonca öztürk

tşk arkadaşım...birde ben deulcom a kayıt oldum...acaba goethe enstitüsüne mi kaydolsaydım..deulcom, a 1 sınavı için 100 saatin yeterli olacağını söyledi...umarım.iyice strese girdim Allah yardımcımız olsun.inş hayırlısı

jentzsch

bence (nacizane benim fikrim) a1 sinavi icin gidilen kursun cok fazla bi önemi yok.cunku baslangic seviyesi bu.sana lazim olan sey kendini ,derdini anlatabilecegin bi almanca.ama ileri seviye dusunen biri icin bence goethe en iyisi.fakat a1 icin bence butun kurslar ayni.almancax bile yeter..:))

gonca öztürk

tşk arkadaşım,içim biraz rahatladı

gonca öztürk

slm arkadaşlar yeniden;az önce goethe yi aradım...sınav için bilgi almak için .100 saatlik dedim ve kurs yerim a1 sınavı için yeterli olduğunu söyledi dedim..bana dediki bayan 200 saat olması gerekiyor..sonra hangi kurs dedi deulcom dedim, olabilir dediler sonra demek 100 saata sığdırılacak bi program hazırlamıştır deulcom...ben bu sınavı ilk girişte kazanmak ,istiyorum..iyice stres oldum

jentzsch

sen merak etme 3 ay sonra stres mtres kalmicak ;D biras konusmaya baslayinca...türkce de konusurken en cok kullandigin 200 kelimeyi ezberle...

adntkn

GOETHE A1 SINAVINA GİREN VARMI ARKADAşLAR?GİRENLER OLURSA VE FORUMA YAZARLARSA BİR ÇOK KİşİYE FAYDASI OLUR.YARDIMLARINIZI BEKLİYORUZ!TEşEKKÜRLER.

senira79

goethe den alınacak sertifika için a1 start deutsch sınavına giren varmı

senira79

verdiginiz linke baktım daha kursa başlayalı 1 ay oldu panikledim çok zorrrrrrrrrrrrrrr

specific

arkadaşlar bende 20 gündür falan başladım almanca öğrenmeye lütfen paniklemeyin eğer hırsınızı ve isteğinizi gölgelerseniz başaramazsınız ben kursa bile gitmiyorum deutsche wellenin derslerine  ve (Allah tuttuklarını altın etsin bu siteyi hazırlayan ve emeği geçen herkesin) almancax dersanesinin hazırladığı derslere çalışıyorum bu kadarla bile o sınav örneğini şu an anlıyorum lütfen isteğinizi kaybetmeyin

senira79

hem ingilizce hem fransızca biliyorum ama mecburiyetten mi nedir almancada zorlanıyorum yani olay keyiften çıkışıp mecburiyet halini alınca kafada almıyor işte

jentzsch

o zaman almancayi kolay ogrenirsin.senin isin digerlerine gore daha kolay..

senira79

haklısın fransızcayı ögrendikten sonra dimi. ama bloke oldu işte

adntkn

yardımlar için teşekkür....