evraklar konsolosluk da, ama...

Başlatan engelli83, Haziran 12, 2009, 11:40:50 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

engelli83

arkadaşlar az önce ups i aradım. Onlarda bana evrakların konsolosluk da olduğunu söyledi. Ben başvuru yapalı tam 1 hafta oldu, sizce vize hala alman konsolosluğun dan gönderilmedi mi?  Başvuru yaptığım gün, kadın bana evrakları bugün göndereceğini söylemişti. 1 hafta içersinde evrakların gidip geleceğine ben inanamiyorum doğrusu. Artı 2 gün önce almanyadaki yabancılar dairesini aradığımda, evrakların henüz ellerine geçmediğini söylediler. şaşırmamak elde değil..

sekonder

Ne evraklari? Siz henüz karar verememistiniz diye animsiyorum sertifikali mi sertifikasiz mi basvuracaginiza...

engelli83

arkadaşım geçen hafta tekrar başvurduk, kabul edildi. Sertifikasız.

sekonder

engelli83

teşekkür ederim, ama yinede sorumun cevabını alamadım...

engelli83

Alıntı yapılan: engelli83 - Haziran 12, 2009, 11:40:50 ÖÖ
arkadaşlar az önce ups i aradım. Onlarda bana evrakların konsolosluk da olduğunu söyledi. Ben başvuru yapalı tam 1 hafta oldu, sizce vize hala alman konsolosluğun dan gönderilmedi mi?  Başvuru yaptığım gün, kadın bana evrakları bugün göndereceğini söylemişti. 1 hafta içersinde evrakların gidip geleceğine ben inanamiyorum doğrusu. Artı 2 gün önce Almanya'daki yabancılar dairesini aradığımda, evrakların henüz ellerine geçmediğini söylediler. şaşırmamak elde değil..

SEDAT08

Bende bir sey anlamadim, bu kadar hizli olamaz ...