Vize Durumunu öğrenme

Başlatan KasperSky, Haziran 15, 2009, 11:43:44 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

KasperSky

Sayın İlgili,
Gönderiniz icin tesekkür ederiz. Vize evraklariniz 27.05.2009    tarihinde görüs alinmak üzere Almanya'daki yabancilar dairesine gönderilmistir. Yabancilar dairesinden vizeniz ile ilgili görüs gelmeden islemlerinizi sonuclandiramiyoruz. Henüz yabancilar dairesinden cevap gelmemistir. Lütfen vizeniz onaylanmadan ucak bileti almayiniz. Dilerseniz yabancilar dairesindeki islemlerinizi            Almanya'daki esiniz    vasitasi ile takip ettiriniz.

Saygilarimizla
Federal Almanya Cumhuriyeti
Baskonsoloslugu
- Vize Bölümü -
Istanbul

Arkadaşlar ben İstanbul Alman konsolosluğuna mail attım Bana cvp olarak bunu attılar :)

engelli83

arkadaşım aynı maili bende aldım bugün, kelime kelimesine aynı valla :) tek fark var oda tarihi.

hadi hayırlı olsun

KasperSky

:D Saol tşk inşAllah hepimiz için hayırlı olur

KasperSky

Ne kadar zor bu vize beklemek yha

eb_sel

en saglam sonuc yukarıda yazılanlar gıbı almanyadakı esınız ordakı yabancılar daıresıne sormalı.. vıze onayı almanyadan gecıo burdakıler almanyadan yanıt aldıklarında sıze hemen vızenızı kargoluyolar

SABIR

işAllah en kısa zamnda vizeniz sonuçlanırr.Allah sevdiginize kavuştursun AMİNNNN.

KasperSky

Yani zaten öle çünkü burdan oturum müsadesi için başvuru yapıyoruz biz Almanya nın oturum izni burdan çıkmaz
ordaki yabancı daire izin verirse burası vize verio
İnşAllah hepimizin vize si biran önce çıkar :angel:

eb_sel

BENIM VIZEM 19 GUNDE CIKMISDI. 19 MAYIS 2009 DAN BERI VIZEM VAR DARISI BASINIZA

KasperSky

Aminnn arkdaşım darısı bizlerin başına benim bu gün tam 20 gün oldu :) bakalım ne zman çıkıcak artık

SEDAT08

Arkadaslar Allah sabir versin insAllah bir an önce vizeleriniz cikar saygilar..

KasperSky

kuhsar

arkadaşlar Allah cümlemize kolaylık versin her bekleyenin vizesini almayı nasip etsin bende 17 haziran çarşamba günü vize için istanbul alman konsolosluğuna baş vurdum ve sonuç bekliyorum yeni baş vuracak arkadaşlar sağdan soldan kulaktan dolma duyumlara bakmayın başvuru esnasında sakin olun ve herşey yolunda gidiyor yeterki tam evraklarını teslim et son güne evrak hazırlamayı bırakmayın  erkenden hazırlayın tavsiye ederim.arkadaşlara vize işlemleri konusunda yardımcı olunur.

Libahse

Merhaba arkadaşlar, ben de 16 Nisan'dan bu yana bekliyorum. Sizler gibi ben de telefon, fax ve e-posta yoluyla bilgi edinmek adına iletişimde bulundum ve aynı cevabı aldım.. Her defasında söylenen şey aynı '' Henüz bir cevap gelmedi '' gibilerinden.. İşin enteresan ve iç karartan yanıysa, yabancılar polisinin 12 Mayıs'ta kağıtları buraya göndermiş olması. Yani 12 Mayıs'tan beri kağıtlarım burada ancak netice elde değil.. Vesselam, beklemeye devam.

Afiyet diliyorum.