Vizem çıktı!...

Başlatan Rock_Mania, Haziran 16, 2009, 12:34:10 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Rock_Mania

27 günde vizem çıktı. yuppi:) Yakında eşimin yanına gidiyorummm:) Darısı hepinizin başına arkadaşlar. İnşAllah sizde en yakın zamanda eşlerinize kavuşursunuz.

dinamo_35

tebrikler..! geçen alma konsolosluğundaydım aile birleşimi vizesi için her 5 kişiden 2-3 üne zorluk çıkarıyolar demişlerdi.demek ki sen o 2-3 ün dışında çıktın...bundan sonraki yaşamındada şans hep senin yanında olsun

yasin demir

almanyada hangi şehir kardeş bu ne hız biz çocuk üzerinden yaptık hala bekliyoruz

Rock_Mania

Teşekkür ederim. Seninde iyi haberlerini duymayı ümit ediyorum.
Beklemek çok zormuş yahuu. Vizemin geldiğini görünce bütün sıkıntıları unuttum gittii:)

Rock_Mania

Münster. Walla bende şaşırdım 2-3 ay falan beklerim sanıyordum. Ordaki adam aklımı aldı 2-3 ay bekliceksin dediğinde.

dinamo_35

kardeşim çok sevindim ja... tebrikler

mavili_mavis

tebrik ederim arkadaşım  yolun  acık olsun sımdıden   darısı bızım basımıza ınsAllah

SEDAT08

exlans

tebrik ederim hayırlı olsun.yeni yasamında sana saglıklı mutlu basarılı yıllr dilerim rabbimden arkadasım clap:)ozaman halaya buyrun beyler halayy:) halayy:) halayy:)

SİMURG

Gözünaydın hayırlı yolculuklar halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:)

SABIR

tebrikler senin adına sevindim Allah yolunu açık etsin darısı vize bekleyen arkadaşlarımıza olsun işAllahhh.Allah yardımcın olsun yeni hayatında AMİNNNNN.....

Rock_Mania

AMİİİİNNN!... Çok teşekkür ederim hepinize.

MuhaяяeM

Hayırlı olsun, sizin adınıza sevindik :)

KasperSky

Hayırlı olsun vizeniz darısı bütün bekliyenlerin başına artık :angel:

gülümse35

Hayırlı olsun arkadaşım darısı bizlerin başına inşAllah aminn.

merytylor

Hayırlı olsun ALLAH YOLUNUUZU AÇIK ETSİNNN..