Vizemiz Yolda arkadaslar

Başlatan hurricane66, Haziran 18, 2009, 11:41:43 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hurricane66

Selam Kardeslerim,

Az Önce Yabancilar Polisini aradim Hanimin Vizesi icin ve Kadin iyi gözükdügünü söyledi ve Öglene dogru Türkiyeye ulasir belgeler dedi,
ben onayliyorum Vizeyi dedi ama son söz TÜRKIYEde dedi kendisi türkiyede bi zorluk cikarmaz herhalde

dance:)

KasperSky

Hayırlı uğurlu olsun Alllah bizlerede nasip etsin inşAllah
Merak etme eğer almanya onayladısa türkiyede sorun çıkmaz 1 hafta içinde vize ulaşmış olur

hurricane66

Alıntı yapılan: KasperSky - Haziran 18, 2009, 12:00:23 ÖS
Hayırlı uğurlu olsun Alllah bizlerede nasip etsin inşAllah
Merak etme eğer almanya onayladısa Türkiyede sorun çıkmaz 1 hafta içinde vize ulaşmış olur

InsAllah bütün kardeslerimin Vizesi yakinda cikar

KasperSky

hurricane66

aslinda sevinim mi sevinmeyim mi bilmiyorum bizim türkler bi pislik yapacak diye korkuyorum

KasperSky

Yapmazlar yapamazlar çünkü sizin vizenize onay veren yer yabancı daire

efe20

hayırlıs olsun kardes aynı gunde onaylanmıs ıkımızınkıde bısey olcanı sanmam cunku onemlı olan yabancı daıre

mavili_mavis

hayırlı olsun arkadasım  sımdıden  darısı benım basıma ınsAllah

gülümse35

gözün aydın kardeşimm,,darısı bize inşAllah

exlans

tebrik ederim hayırlı olsun.yeni yasamında sana saglıklı mutlu basarılı yıllr dilerim rabbimden arkadasım  :angel: Allahın izniyle vizen 1hafta ile 10arasında eşinin elinde ;)
darısı bizlere inşAllah arkadasım ;)

canan86

hayirli olsun gözün aydin arkadasim darisi bizim basimiza halayy:)

serkem0103

dinamo_35

SİMURG

Gözünaydın arkadaşım,darısı başımıza inşAllah vize eline geçince hay çekeriz dance:)

hurricane66

Sagolun arkadaslar ALLAH hepinizden Razi olsun ve sizleri sevdinize kavustursun

facetoface

kardes bizim cocuğumuza almanya onay verdi ama knosolosluk yas düzeltmesi yapın dierekten vizeyi iptal etti bu vize problemlerinin couğu türkiyedeki konsolosluktan kaynaklanıyor
Alıntı yapılan: hurricane66 - Haziran 18, 2009, 01:08:11 ÖS
aslinda sevinim mi sevinmeyim mi bilmiyorum bizim türkler bi pislik yapacak diye korkuyorum